Mit vennétek névnapra 3 éves kislánynak akinek megvan mindene sőt még több is mint kellene?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 13:55
2/8 anonim válasza:
Vmi élményt: standbelépőt, bábszinházjegyet, mozijegyet, állatkerti belépőt... stb.
3/8 anonim válasza:
Nekünk egyszerre szokott ünnepelve lenni a szülinapja és a névnapja, mivel alig pár napra rá van a kettő. Én egy cserepes virággal kedveskednék neki, ami az övé, neki kell ezentúl gondoznia.
4/8 anonim válasza:
Én is mesekönyvet vagy már az ovis évekre előkészítő verses könyvet vennék. A lányaim is minden alkalommal kapnak könyvet is, nagyon szeretik. Vehetsz legot is, abból soha nem baj, ha egyre több és több kocka lesz, ráadásul most már tengernyi készlet közül lehet választani.
5/8 anonim válasza:
en arcfesteket vennek neki (nem sminket, hanem tudod, pillango, cica, stb), annak nagyon orulne
buborekfujo "kardot"
vagy ilyen ujfajta legot, friendset
vagy mesekonyvet
vagy a kedvenc mesehosevel valamit
6/8 anonim válasza:
Matricás füzet.Nagyon szeretik a gyerekek.Szerintem ez a biztos amivel nem fogsz mellé.És egy szép kislányos nem éppen olcsó.
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,ezekből tudok választani majd!! :)
2012. aug. 8. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!