110cm és 25kg nagy gond?
Lányom 110cm, 22 kg, nem kövér!!!
Ha 25 lenne, akkor lenne húsos, de még akkor sem lenne dagi!
Barátnőm fia 110 cm, 30 kg, na ő már kövér!!!!
De igen is kövér a 25 kiló.
3,5 éves gyereknek 12-19 kg között van a megengedett súlya.
ès 92-107 cm között van a centi.
mivel ö centiben is kilóg így egy kicsit plussz kiló sem annyira baj, de itt nem kicsivel hanem 6 kg-al több.
Anyuka le isírja, hogy a probléma, hogy keveset eszik. Pont a keveset eszik gyerekeknél van az, hogy minden egyes falatra oda kell figyelni. ha mentek játszótérre, sétálni, kirándulni, délután játszotok, csak is nyers zöldséget, gyümölkcsöt vigyetek.
tejszelet, pudingok felejtös. joghurt, max 1-t naponta ( de az is iszonyat cukros), és minden más zsíros, cukros ételt megnézni.
Minden egyes kiló egy óriási súly a szív, a tüdö, és más szervekre is. Próbáld ki, hogy 3 kg (mert szerintem ennyi mindenképpen túlsúly)plussz súlyt ráaksztasz és úgy rohangáltok a kertben.
A gyerek orvosok magyarországon semmit nem mondanak erre. Nálunka családban van egy igazán kövér gyerek, már tüdö problémák is megjelentek, de a gyerekorvos gyereke is kövér, így semmit nem mond.
Sógorom aki meg gyerekétkeztetéssel foglalkozó (plusszban) gyerekorvos, meg fogja a fejét, hogy mennyi túlsúlyos gyerek van es a szülök mind azt mondják, hogy keveset esznek és foggalmuk sincs mitöl híznak.
Az én fiam 3,5 éves lesz nem sokára, 108 cm és 23 kg.
Ő ételallergiás, 1 év alatt hízott 9 kilót, pedig speciális diétán van, semmi tejtermék, semmi tojás vagy tojásos dolog, rengeteg gyümölcsöt eszik, főzelékeket keményítővel sűrítem, édességet/süteményt hetente egyszer ehet, viszont kenyeret, tojásmentes tésztát és rizst eszik.
Csütörtökre kaptunk időpontot a gyerekendokrinológiára. Már hónapok óta mondogatom minden dokinknak, hogy szerintük ez mennyire normális, mind azt mondta, hogy az ételallergiás gyerekekre jellemző, hogyha rendesen van tartva a diéta, akkor a felszívódási probléma eltűntekor ugrásszerű hízás következik be. Másfél évvel ezelőtt még mindenkinek az volt a baja, hogy mennyire sovány a gyerek, pedig ugyanezt a diétát tartottuk, mint most.
A fiam pocakos, mint a férjem, egyébként nem tűnik kövérnek, inkább masszívnak. Pucéron látszik, hogy pocakos, és ami miatt mondogattam a dokiknak, hogy ez normális hízás-e, az az, hogy a cicije is növekedett, de nem hurkás, hanem kemény.
Kíváncsi vagyok, mit mond a doki!
Kisfiam 114 cm és 21,5 kg. Minden gyerek más, másképp fejlődik. Ilyen alkatú. Annyira bírom az olyan anyukákat, akik azt mondják, hogy "csak" ennyinek szabadna lennie.
Kisfiam az első fél évében havi 1kg-ot hízott, volt egy hónap, hogy 1,5 kg-ot. Így volt 6 hósan 9300 g és 74 cm. Anyatejes volt. Nem adtam volna neki enni, mert sokat hízott. Én bíznék az orvosban, csak tudja.
110cm-es gyerek súlyának 16 és 22 között kell lennie,az átlag 18,5
vagyis igen,sok.sztem figyeljetek rá oda nehogy elhizzon.lehet h apajzsmirigye nem működik jól. én biztos nem hagynám annyiban
Szerintem is enyhén "túlsúlyos":(
4,5 éves kisfiam 110 cm,és 16 kg.
A tesó 3 évesen volt 110 cm és 19 kg,ő nagyobb volt,és most is nagyobb a kortársainál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!