5 és fél évesen normális a fog váltás?

válasza:

válasza:szia!
fiamnak 5 évesen kezdtek el kiesni a fogai 3db, most már 5 és fél és már nő a maradandó - ahol kiestek, és jó pár még mozog - a mellette levők!

válasza:Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Akkor megnyugodtam, jeleztem ma az óvodába, hogy egy picikét féloldalasan fog enni, mert érzékeny neki, bár reggel a sütivel kezdte, s megjegyezte, ha elfogy itthon az a süti, többet ne süssek, mert mindenkinek ki fog esni a foga :)
Sziasztok, legyen szép napotok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Kb 1 hete van ilyen, és bűzösebb is! Eddig aranysárga színű volt! Tápszer váltás is volt.
Lassan vágtázunk, adom neki az átugrató segítséget, és 2-3 lépést nagyon rohan, majd átugrik, és akkor tudom visszalassítani, összeszedni megint. Nemrég óta lovagolom, és előtte pár évig nem csinált ilyeneket, biztos jobban összeszokunk még, de valamit rosszul csinálok, vagy ez normális eleinte?
Ugye behúzom a kuplungot és váltok. Lefelé egyesben van hangja, de menet közben felfelé is. Ez normális? Sportmotor.
Egyébként normálisan működik, könnyű a váltás!
Kis-mini csoportról van szó. Nem vagyok jártas ezen a téren ezért kérnék véleményeket...Szeptemberben 1óvónővel,és egy másik csoportból kölcsön kapot aztán úgy volt véglegesített dadussal indultunk volna..de az 1szem óvónő felmomondott aug 30.án...Így maradt a...
Ugyanazt a tápszert eszi, nem volt közben váltás.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!