Ma láttam bkv járművön, beteges vagy csak én gondolom úgy?
Egy anyuka két fiával utazott, a kisebbik kb 8 éves, a nagyobb 11-12 körül lehetett. Anyuka állandóan odahajolt a nagyobbik fia orrához és a saját orrát odadörgölte, meg meg puszilgatta az arcát, utána megint orrdörgölés megint puszilgatás. A kisebbik fiának a homlokát puszilgatta elég sűrűn.
Nekem furcsa volt.
Én látom csak vészesen a helyzetet?
Mondjuk en sem nyalom-falom igy a gyerekeket foleg nem nyilvanosan, de inkabb ez,mint hogy uvoltozzon vagy rangassa oket.
Naluk ez a szokas, csinaljak ha akarjak. Ennel az jobban idegesitett, amikor elottem egyszer egy par vegig cuppogta az utat. Az,hogy csokolznak meg hagyjan (bar az sem illik), de ez a hangos csamcsogos cuppogas amitol zengett a villamos, attol mar a gyomrom forgott.
"Ti nem láttátok, amit én, így persze nem is tudtok érdemben hozzászólni."
Akkor igazából nem értem, minek a feltett kérdés? Ha úgysem tudunk rá válaszolni...
Amúgy nem foglalkozom másokkal. Nem járok csukott szemmel, látom, de nem gondolkozom rajta a későbbiekben és főleg nem teszek fel ilyenről kérdést ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!