Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ma láttam bkv járművön,...

Ma láttam bkv járművön, beteges vagy csak én gondolom úgy?

Figyelt kérdés

Egy anyuka két fiával utazott, a kisebbik kb 8 éves, a nagyobb 11-12 körül lehetett. Anyuka állandóan odahajolt a nagyobbik fia orrához és a saját orrát odadörgölte, meg meg puszilgatta az arcát, utána megint orrdörgölés megint puszilgatás. A kisebbik fiának a homlokát puszilgatta elég sűrűn.

Nekem furcsa volt.

Én látom csak vészesen a helyzetet?

2014. máj. 5. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk en sem nyalom-falom igy a gyerekeket foleg nem nyilvanosan, de inkabb ez,mint hogy uvoltozzon vagy rangassa oket.

Naluk ez a szokas, csinaljak ha akarjak. Ennel az jobban idegesitett, amikor elottem egyszer egy par vegig cuppogta az utat. Az,hogy csokolznak meg hagyjan (bar az sem illik), de ez a hangos csamcsogos cuppogas amitol zengett a villamos, attol mar a gyomrom forgott.

2014. máj. 5. 23:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
akkor engem egyenesen lezarnanak mert en annyira imadom az enyemeket.hogy engem nem erdekel hogyaz utcan vagy barhol vagyunk en igenis.olelem csokolom oket mert az eletemnek az ertelmei!!
2014. máj. 6. 01:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
beteg a világ, ha még ez is valakinek bántja a szemét. Ember nézz már körül mi folyik a nagyvilágban, ha szerinted ez a "vészes"
2014. máj. 6. 07:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ti nem láttátok, amit én, így persze nem is tudtok érdemben hozzászólni."

Akkor igazából nem értem, minek a feltett kérdés? Ha úgysem tudunk rá válaszolni...

Amúgy nem foglalkozom másokkal. Nem járok csukott szemmel, látom, de nem gondolkozom rajta a későbbiekben és főleg nem teszek fel ilyenről kérdést ide.

2014. máj. 6. 08:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
légyszi írd már le, konkrétan mi a beteges ebben. Szájon csókolta őket vagy mi? Nem értem. Az orrdörgölés a beteges vagy a homlokon csókolás? Hadd örüljön már az ember a gyerekeinek, annyit kell miattuk őszülni, akkor miért ne élvehetnánk ki a szép pillanatokat, még ha a villamoson vagyunk is épp?
2014. máj. 6. 09:04
 16/16 kopeczky béla válasza:
Én oda mennék és dörgölném az orrom a gyermewk és az anbyuka fenekéhez ennyi!
2014. máj. 15. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!