Vigyem el ma is orvoshoz? Megijedtem!
Én is ezt az állapotot útálom legjobban, amikor tanaácstalan vagyok.
Vidd el.
Kisfiam tavaly hétvégén kezedett köhögni, kijött a a doki, igazából a nővéréhez, de a kicsit is megnézte, azt mondta adoki, hogy "csak" köhög, másnapra már sípolva vette a levegőt, voltunk röntgenen és kezdődő tüdőgyuszi.
Nem ijeszetgetni akarlak, de inkább lássa doki!
Egyébként kenegesd házi disznózsírral, az a legjobb köhögéscsillapító.
természetesen visszavinném orvoshoz- inkább hajtson el egy receptnélküli szerrel :)
Egyébként valami váladékoldót, köptetőt kaptatok (pl. acc vagy hasonló)- valamitől fel kellene, hogy jöjjön a "cucc".
Az orrszívást naponta jó sokszor lenne érdemes, valamint tengervizes orrsprayt fújni és infralámpázni- ezek mind szoktak segíteni.
Estére vagy alváskor megemelni a párnáját (magasabb párnára fektetni ideiglenesen), nekünk jól bevált a gyógyszertári DIAPULMON illóolaj is (eukalpituszos, mentolos légzéskönnyítő) kis vizes tálkába az ágyaközelébe és esetleg a babyluff mentolos mellkasbalzsam is.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!