5 éves gyereknek való még az Anna, Peti Gergő?
Figyelt kérdés
Mivel tesója fog születni, a Kistestvér születik könyvet gondoltam megvenni. 5 éves gyerekeket leköti ez a könyv?2014. máj. 15. 20:34
1/6 anonim válasza:
Az enyémet igen. 5,5 éves a kisfiam, még mindig nagyon szereti az APG könyveket.
2/6 anonim válasza:
Miért nem veszed ki inkább könyvtárból??Én is onnan kölcsönöztem mikor aktuális volt a téma,kb 2 hónapig volt nállunk ennyi idő elég is volt rá hogy a nagytesóval áttanulmányozzuk,utánna sztem nem is nagyon forgattuk volna és hát arra meg nagyon drága hogy csak ott porosodjon a polcon:)
3/6 anonim válasza:
Éppen még érdekelheti, de a elővettem és megnéztem neked, hogy konlrétan a kistestvér ékezik könyvben van 13 mese, ebből egyetlen egy szól a kistestvér születéséről.
4/6 anonim válasza:
Még előző vagyok, nézd ezt találtam lehet ez jobb lenne,
6/6 anonim válasza:
Az enyémek még szívesen nézegetik. 4 és 6 évesek.
Később ha megtanulnak olvasni, akkor is jó lesz, mert rövid történetek vannak benne, és talán szívesen olvassák majd.
Ha akciósan veszed nem drága, mivel elég vastag könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!