Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves gyereknek való még az...

5 éves gyereknek való még az Anna, Peti Gergő?

Figyelt kérdés
Mivel tesója fog születni, a Kistestvér születik könyvet gondoltam megvenni. 5 éves gyerekeket leköti ez a könyv?
2014. máj. 15. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Az enyémet igen. 5,5 éves a kisfiam, még mindig nagyon szereti az APG könyveket.
2014. máj. 15. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem veszed ki inkább könyvtárból??Én is onnan kölcsönöztem mikor aktuális volt a téma,kb 2 hónapig volt nállunk ennyi idő elég is volt rá hogy a nagytesóval áttanulmányozzuk,utánna sztem nem is nagyon forgattuk volna és hát arra meg nagyon drága hogy csak ott porosodjon a polcon:)
2014. máj. 15. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Éppen még érdekelheti, de a elővettem és megnéztem neked, hogy konlrétan a kistestvér ékezik könyvben van 13 mese, ebből egyetlen egy szól a kistestvér születéséről.
2014. máj. 15. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Még előző vagyok, nézd ezt találtam lehet ez jobb lenne,

[link]

2014. máj. 15. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
vagy ez [link]
2014. máj. 15. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Az enyémek még szívesen nézegetik. 4 és 6 évesek.

Később ha megtanulnak olvasni, akkor is jó lesz, mert rövid történetek vannak benne, és talán szívesen olvassák majd.

Ha akciósan veszed nem drága, mivel elég vastag könyv.

2014. máj. 16. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!