Rossz szokásokat rögzitettem, hogyan lehet ujakat? Szeretet kifejezés probléma
Gyermekemnek örömmel puszilgattam a kis talpát, vagy szeretetből megpaskolom a pelenkás popoját, nem is gondoltam volna, de az tudatosult a gyermekben hogy a láb egy cuki dolog mint egy kiscica, és popsira kell csapni ha valaki felé szeretetet akarunk közvetiteni..
Nyilvános helyen szeretgetni akarja a lábam, vagy ráteszi a kezét más gyerekek fenekére...
Segítség
2 éves.
De az is furi hogy más gyerek arcát haját akarja simogatni a maga ügyetlen módján, a másik soha nem tudja mit akar a gyermekem...
Ja és az ölelés.ha más gyereket megölel, akkor sem tudják mit akar tőlük.
Inkább hogy lehetne leszoktatni arrol hogy mások felé szeretetet közvetitsen? Vagy mit csináljak???
Akkor tanitgatom itthon szituácios játékokkal es persze magyarázni is fogom neki.remélem hatékony lesz..
Messzinek tűnik a 3,5 éves kor ahhoz hogy magátol elkopjon.nem akarom hogy folyton folyvást csalodásokbol tanuljon csak, amikor a gyerekek nem viszonozzák.
Nem is tudom mivel helyettesitsem, mire tanitsam hogy hogyan kell másoknak kedveskedni. Habár néha átadnak egymásnak játekot vagy kiesett cumit visszatesz kisgyerek szájába, de jo lenne, ha szinesebb lenne a paletta hogyan közelithet másokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!