Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Apukának jelen helyzetben mit...

Apukának jelen helyzetben mit lehet és mit nem?

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy férfit, akinek van egy kisfia. A kisfiú az anyukájával él, apuka hetente többször van vele.

Anyuka kerek-perec megmondta, hogy engem nem akar a gyerek közelében látni, ha nem muszáj.

Apukát bekorlátozhatja? Megszabhatja neki, hogy kivel és mikor találkozzon? Elhozhatja hozzám a gyereket az anya engedélye nélkül? Nem akarjuk, hogy kiforduljon magából a nő, de azt sem akarjuk, hogy eltiltja tőlem a párom a gyereket, csak mert anyuka nem nézi jó szemmel. Szeretnénk közösen is programokat szervezni, nyaralni, ilyenek. Ezekbe beleszólhat az anyuka?

2016. júl. 2. 16:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem te vagy az, aki az anyuka barátnője volt, és aztán jött össze az apukával, így pedig megszakadt a barátság?

Szerintem amíg nem komoly a kapcsolat, legyél ugyanaz az emberke mint eddig, és mondd el az anyukának is, hogy nem barátnő státuszban leszel ott.

2016. júl. 2. 22:37
 12/15 anonim ***** válasza:
16%
Hát én sem engedném a gyerekem nem jó az ha azt látja egy ovis gyerek hogy apuci valaki mást szeret nem anyut!Gondolj már bele a kis szíve megszakad.Jó helyen van az édesanyjával mindíg én úgy gondolom.Micsoda dolog az hogy egy szülő egy csoprttárs anyujával jön össze.Én agyoncsaptam volna a férjem ne félj .Örülj neki ,hogy egyáltalán engedi az anyja hogy láthassa ,mert ha bíróság akkor egy hónapban egy hétvége és kész!Még így is korrekt !
2016. júl. 2. 22:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző, a közhiedelemmel ellentétben a gyerek nem a nő tulajdona, hanem a két szülő közös gyermeke, és ha te ilyenekkel ugrálsz, hogy akadályozni akarod a láthatást csak mert féltékeny vagy az új nőre, akkor igen szúrós szemmel fog rád nézni az a bíróság, amiben ennyire bízol.
2016. júl. 3. 00:44
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Könnyű azt mondani, hogy igenis anyukának engednie kell, de ha az ő helyében lennétek és a saját gyereketekről lenne szó, már nem biztos hogy így nyilatkoznátok. Én sem örülnék, ha egy új nőhöz vinné a férjem a gyereket, amikor láthatáskor vele van.
2016. júl. 3. 17:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Én átéltem ezt annak idején, amikor a gyermekem apja elment egy másik nőhöz. Nyilván nekem sem tetszett, hogy ahhoz a nőhöz viszi a gyerekemet, de elfogadtam, mert ő volt a párja. Azóta eltelt 4 év, el is vette feleségül.

Én személy szerint sosem tiltottam, sosem szabtam meg, hogy nem lehetnek hármasban. Nyilván vannak programok, amikre a volt férjem csak a kislányunkkal megy, de hármasban is töltenek időt.

Nekem egy picit furcsa az anyuka hozzáállása. Bár a párom szerint az előző barátnőjével is ugyanezt csinálta, ott 3 év alatt talán 2x vihette oda a gyereket.

2016. júl. 3. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!