Apukának jelen helyzetben mit lehet és mit nem?
Nemrég megismertem egy férfit, akinek van egy kisfia. A kisfiú az anyukájával él, apuka hetente többször van vele.
Anyuka kerek-perec megmondta, hogy engem nem akar a gyerek közelében látni, ha nem muszáj.
Apukát bekorlátozhatja? Megszabhatja neki, hogy kivel és mikor találkozzon? Elhozhatja hozzám a gyereket az anya engedélye nélkül? Nem akarjuk, hogy kiforduljon magából a nő, de azt sem akarjuk, hogy eltiltja tőlem a párom a gyereket, csak mert anyuka nem nézi jó szemmel. Szeretnénk közösen is programokat szervezni, nyaralni, ilyenek. Ezekbe beleszólhat az anyuka?
Nem te vagy az, aki az anyuka barátnője volt, és aztán jött össze az apukával, így pedig megszakadt a barátság?
Szerintem amíg nem komoly a kapcsolat, legyél ugyanaz az emberke mint eddig, és mondd el az anyukának is, hogy nem barátnő státuszban leszel ott.
Én átéltem ezt annak idején, amikor a gyermekem apja elment egy másik nőhöz. Nyilván nekem sem tetszett, hogy ahhoz a nőhöz viszi a gyerekemet, de elfogadtam, mert ő volt a párja. Azóta eltelt 4 év, el is vette feleségül.
Én személy szerint sosem tiltottam, sosem szabtam meg, hogy nem lehetnek hármasban. Nyilván vannak programok, amikre a volt férjem csak a kislányunkkal megy, de hármasban is töltenek időt.
Nekem egy picit furcsa az anyuka hozzáállása. Bár a párom szerint az előző barátnőjével is ugyanezt csinálta, ott 3 év alatt talán 2x vihette oda a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!