Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Már megint összekavartam a...

Már megint összekavartam a gyereket. Szocializálodás-nevelés téma. Mit tegyek hogy értse?

Figyelt kérdés

Két éves. Nyitott, barátkozos jellem. de voltak olyan szituk, pl játszotéren, hogy egy anyuka es apuka szerepeltek a gyereküknek(mondóka, labdázás hármasban)es figyelme odaösszpontosult velük nevetett az én gyermekem is. A szülők rá sem hederítettek, foglalkoztak tovább a sajátjukkal.

Gyermekemnek szép lassan leolvadt a mosolya. Igy elmagyaráztam neki hogy ők egy család (apa anya gyermek)(csak mert neki nincs apja)es ugy szokás, hogy leginkább egymással foglalkoznak, mi meg másik család vagyunk.

Olyan jol megértette hogy azota még rokonságban sem fejez ki érzelmet(kicsit tulozva, de nem tudom máshogy leírni)mások vidámságábol, nevetésében nem vesz részt, nem játszik együtt a többiekkel, hanem csak mosolygos megfigyelő lett javarészt.

Vagy ez is majd elmulik magátol, csak várjam ki?

2016. júl. 2. 23:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy kétéves ennyire felfogta volna. Inkább csak szerencsétlen egybeesés. Akárhogy is, túl jut ezen, nincsen semmi baj! :)
2016. júl. 2. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!