Milyen ebédet főzzek kisovisoknak?
Kisfiam születésnapja lesz. 8erek, nálunk ebédelnek.Külföldön launk, és lesz 2 kisfiú,akik vallásik okoból nem ehetnek disznó, marhát,tehát marad a csirke,pulyka. Mit főzzek: olyan kell,ami annyira nem koszol,előre elkészíhető és csak melegíteni kell
pl fasirtra gondoltam vagy hortobágyira, de annyira magyarosan sem szeretnék, de olyat,ami izlik a gyerekeknek,spagetti,pizza kilőve
A rántott husi mifelenk mindig nyertes gyerekek körében. Bar ezt csak frissen erdemes kirantani, melegitve mar nem annyira ropogos.
Sult hus (pl. csirkecomb?) tepsiben esetleg?
Halrudacska sutoben sutve?
Fasirtrud? (Stefania vagdaltnak)
Ennyi jutott hirtelen eszembe.
Bar a tesztakert is odaig vannak a kicsik.
Csirkebrassói? Az nem koszol,a húst sültkrumplival meg minden gyerek megeszi.
Natúr szelet salàtàval? Rizibizivel?
Göngyölt pulyka sajttal töltve petrezselymes krumplival?
Csirkemell sajttal sonkával töltve, tejszínes tojással leöntve sok sajttal? Mellé bármi lehet :)
Vagy házi hamberger is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!