Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szoktatok bevinni az ovodába...

Szoktatok bevinni az ovodába tortát szülinapkor?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 16:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Igen
ápr. 28. 16:20
 2/25 anonim ***** válasza:
45%
Nem, nálunk egy szülinapra egy torta jár, amit vagy a családi vagy a haveros zsúrra tartogatunk, és nem lőjük el az intézményben. De valami kekszet-túró rudit be szoktam küldeni velük azért.
ápr. 28. 16:23
 3/25 anonim ***** válasza:
35%
Igen. Mi nem sajnálunk egy 2.tortát is venni.
ápr. 28. 16:25
 4/25 anonim ***** válasza:
67%
Nem, mert van mogyoróallergiás ovistárs. Ez elég indok rá :) Azt meg nem játsszuk be, hogy ő ül és nézi, míg a többiek esznek.
ápr. 28. 16:37
 5/25 anonim ***** válasza:
98%

4

Nálunk van többféle allergiás is. Ilyenkor egy-egy személyes édességet kapnak amit meg tudnak enni

ápr. 28. 16:48
 6/25 anonim ***** válasza:
87%

2

Szóval ha a gyereked úgy dönt hogy a családi ebéden legyen torta akkor ha szülinapi zsúr van neki tartva nincs torta? Ez abszurd...pár ezer forintból is lehet otthon csinálni..

ápr. 28. 16:50
 7/25 anonim ***** válasza:
82%
Eddig vittem, de mostmàr 18.000 ft egy 20 szeletes torta és őszintén szólva sajnálok ennyi pénzt erre. Inkább vaníliáskarikát fog vinni idén, meg dörmit.
ápr. 28. 16:55
 8/25 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Egyrészt nálunk tilos, még boltit se lehet vinni, mert súlyos ételallergiás van az oviban, másrészt amúgy sem vinnék be. Nálunk ez családi ünnep. De a szülinapján nem is viszem oviba, vagy ünneplünk, és/vagy elmegyünk programozni.
ápr. 28. 17:03
 9/25 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk nem is lehet, csak Dörmiből vagy csomagolt akármiből összerakott.

De ez sem volt, mivel augusztusi a gyerek.

Az októberi gyerekemnél is kekszet, bolti pogácsát és üdítőt vittem, mert nem lehetett tortát.

És nem ugyanaz az ovi. Ezért fura, hogy máshol engedik.

“ pár ezer forintból is lehet otthon csinálni..”

Azt meg aztán szinte sehol nem engedik be…

ápr. 28. 17:05
 10/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem vittem, mert nem lehet. Csak előre csomagoltat, mint a Dörmi, ropi,keksz stb. és csak olyat,ami nem romlandó (ott betennék a hűtőbe ugyan, de otthon nem biztos, hogy megfelelően tárolják, mivel erre nincs garancia nem kockáztatnak). Azt vitt. Van egy szép kerámia tortájuk (egy anyuka csinálta még régen), amibe tesznek gyertyát, azt fújja el a szülinapos gyerek.
ápr. 28. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!