Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Jól beégtem. Más is volt már...

Jól beégtem. Más is volt már ilyen hibbant pont az óvónők előtt?

Figyelt kérdés
Ma volt beiratkozás. A fiam lakcímkártyáját otthon hagytam. Magamat írattam be a gyerek helyett és még a születési dátumát is elírtam és amikor szóltak még hezitáltam is, hogy mikor van. Este nem aludtam, de már magyarázkodni se mertem.

2014. máj. 12. 17:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez bárkivel megeshet, a tévében az egyik műsorvezető mesélte,hogy elment baba-mama jógára és amikor megkérdezték,hogy hívják a kisfiát, nem jutott eszébe.
2014. máj. 12. 17:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért ennyire nem, de ma például úgy kezdtük a napot (a fiam 2 hét betegség után ma kezdett el menni), hogy a tornazsákját otthon hagytam, az orvosi igazolást, mi szerint a mai naptól újra mehet közösségbe, otthon hagytam. De volt már rá példa, hogy reggel elmentünk úgy, hogy az ovistáskáját (amiben a reggelije, innivalója van), itthon hagytam. Szerencsére 3 percre van az ovi biciklivel, szóval nem tartott semeddig hazamenni érte.

:) Szóval nekem is vannak rossz napjaim.:)

Szerintem megértik, biztos nem te voltál az első.

De azt hogy értetted, hogy magadat írattad be a gyerek helyett? A te nevedet írtad be az övé helyett?:)

Amúgy majd belejössz. Biztos a kezdeti izgalom és a nem alvás volt az oka.:)

2014. máj. 12. 17:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz ezzel! :D gyakrabban megesik, mint gondolnád! :D Tőlem a védőnő kérdezte, hogy "mikor született?" Én úgy érettem, hogy én, és mondtam a saját dátumom :) Azt hittem magáz :) és számtalan ilyen volt még! Nem kell magyarázkodnod senkinek sem! :)))
2014. máj. 12. 17:36
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, magamat írtam be, úgyhogy mondták az óvónők, hogy a sok kakis közé szívesen várnak.
2014. máj. 12. 17:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Konkrétan így még nem jártam, de ha valahol a gyerek adatait kérik, akkor mindig át kell gondolnom, hogy ne a sajátomat mondjam. Tudom, a születési dátumát, de eddig mindig az enyémet diktáltam be a hivatalos ügyeknél és szokatlan. Szerintem ne izgulj ezen :D
2014. máj. 12. 18:00
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Várd ki míg egyszer odaértek az oviba és a gyereken felemás cipő lesz. :) Jól fog indulni a napod, nekem is úgy indult! :) :)
2014. máj. 12. 18:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer a fogamzásgátló receptemre írtam rá a pár hónapos lányom nevét. A férjem röhögve hívott a patikából, hogy kicsit korai lenne. :)

Annyira megszoktam, hogy ő kap receptet, hogy simán az ő nevére írtam.

2014. máj. 12. 18:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

én az anyja nevéhez szoktam az én anyám nevét írni :/

egyszerűen ezt nem tudom megszokni :D

2014. máj. 12. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:

A kétévesem születési dátumához odaírtam: 1976.05.21. Én születtem ekkor, a lányom meg 2012. 05. 21., úgyhogy csak picit írtam el. :)

Iskolai beiratkozásnál: gyermek neve: elkeztem írni a sajátom.

Sokszor összekeverem a nevüket, főleg, amikor orvosi ügyeleten vagyunk.

Én is éreztem már magam hülyének...

2014. máj. 12. 21:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer úgy jártam,hogy Anyukámmal elmentünk Nagymamámnak(Anyu anyukája) talpbetétet csináltatni.ott kérdezték a mama adatait,én meg az anyja nevénél kapájból mondtam az én Anyukám nevét.Ja mondom de hülye vagyok,ez nem a mama neve,de már nevettem.Anyukám ki akar segíteni,de ő is a saját anyukája nevét mondta,tehát a mama lánykori nevét.de akkor már nem mertünk egymásra nézni.így nem sikerült megtudni a mama anyukája nevét,mert az ugyanaz lett,mint az ő lánykori neve.amikor kijöttünk,nem tudtunk elindulni,annyira nevettünk

szóval ne aggódj,más is van ilyen lüke.

én sokszor a kollégáim nevét is elfelejtem,pedig évek óta együtt dolgozunk.nagyon égő,amikor kérdezik a telefonban a kollégám nevét,és nem tudom megmondani.

2014. máj. 13. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!