Jól beégtem. Más is volt már ilyen hibbant pont az óvónők előtt?
Kicsit más szitu, de elég égő:
kérték a bölcsiben, hogy írjam össze, hogy miket mond a gyerek már.
Melóhelyen írom a listát, testrészeknél tartok, nagyon koncentrálok, a kollégám kérdez valamit közben, én meg automatikusan kimondtam hangosan azt, amit éppen írtam: cici. :D :D :D
Ó, nem csak veled fordul elő ilyen... Én eleinte rendszeresen összekevertem a dadák nevét, és épp a rosszra akartam tanítani a gyereket :)
Történt ilyen is: tél, indulás előtt, gyereken rajtam is kabát sapka, lépünk ki az ajtón, erre a gyerek, "Anya! Papucs!!!" Elfelejtettem a csizmát ráadni.... :D
Nem volt az irattartóban a taj kártya.Szépen megkerestem,kitöltöttem és másnap a beíratásnál látom,hogy a nagyobbik fiam kártyáját kerestem meg és írtam be,míg a kicsié az irattartóban volt.
Tegnap az oviban mondta a kislány,hogy a fiamra csak az egyik váltócipőt adtam rá a másikon rajtamaradt a kinti :-) hááát
Sztk kartonozó: első fim évszámát és második fiam születési hónapját napját diktáltam.
Szintén sztk: Sógorom 1996-ban született.Én 1986-ot diktáltam és értetlenkedtem miért nincs a gépben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!