Ti ovitokban is kevés kiscsoportos van?
nálunk 19en vannak. szeptemberben 3 kiscsoprt lesz, tehát 90 gyereket vettek fel. jelenlegi középső és nagycsoportos is sok van, 2 illetve 3 telt csoport.
1 éve kezdte az ovit, akkor középsősökkel volt, mert nem volt kiscsoport, csak szeptemberre "gyűltek össze" ennyien.
csak felén vannak ennyire a 2009 végi-2010 eleji gyerekek vagy máshol is?
Nálunk két kiscsoport van 24-24 fővel.
A miénkben vannak a 2009. október-2010 március között született gyerkőcök, a másikban a 2010. március-október között születettek.
Magánoviba járunk, itt is kevés gyerek van- ami engem kisfiús anyukaként ennél jobban "zavar" az az, hogy sokkal több a kislány- sajnos minden csoportban.
Az én kisfiam is kiscsoportos korú, nagyjából a csoport 25%-a lehetett ugyanígy kicsi (vegyes csoportba jár)- ez engem nem zavar, sokat tanul a nagyoktól.
Inkább a nemi arányok.
Két teljesen tiszta kiscsoport van nálunk, kb. 25 gyerekkel.
A fiam is kiscsoportos, de ő vegyes csoportba került, csak pár gyerek kiscsoportos, a többi már középsős a csoportjában.
Akkor van egy csoport, ahol kb. 10 nagycsoportos van és kb. 15 kiscsoportos. Ennyiről tudok.
Nálunk is túljelentkezés van, lányomat idén írattam be, mivel a tesó odajár, így reménykedem, hogy felveszik, bár lehet nem, mert itthon vagyok tgyáson. Így csak akkor kerül be, ha marad hely gondolom, egy kis társaság jót tenne neki:)
Tavaly nálunk 90 jelentkezőből kb. 60-at vettek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!