Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti ovitokban is kevés kiscsopo...

Ti ovitokban is kevés kiscsoportos van?

Figyelt kérdés

nálunk 19en vannak. szeptemberben 3 kiscsoprt lesz, tehát 90 gyereket vettek fel. jelenlegi középső és nagycsoportos is sok van, 2 illetve 3 telt csoport.

1 éve kezdte az ovit, akkor középsősökkel volt, mert nem volt kiscsoport, csak szeptemberre "gyűltek össze" ennyien.

csak felén vannak ennyire a 2009 végi-2010 eleji gyerekek vagy máshol is?

2014. máj. 14. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk 30 fős csoportok vannak, több oviban is... S sorba kellett állni, hogy felvegyék a gyereket, hogy még beférjen a létszámba.
2014. máj. 14. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem az ennél nagyobb korú gyerekeket már fel kellett venni, a 2009 végieket még nem. Nálunk is rengeteg gyerek van, 2x annyi jelentkező, mint amennyi hely. Múlt héten volt feliratkozás, a 2009 végi gyerekemre mondták, hogy esélyes, hogy felveszik, de még nem biztos. Eddig azért utasítottak el, mert nincs olyan korú, hogy kötelező legyen oviba járnia.
2014. máj. 14. 13:07
 3/8 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, 2009 év végi gyerekedet kötelesek felvenni, mert 5 éves kortól kötelező az ovi, szóval nem létezik, hogy csak esélyes, állj oda és csapj az asztalra! :)
2014. máj. 14. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Miután szept 1-ig nem tölti be az 5-öt, így én nem vagyok ennyire biztos ebben. (Amúgy jár, csak magánoviba. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy a gyereknek annyira jó lenne, ha átkerülne az állami oviba.)
2014. máj. 14. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk pont 2009 év égi 2010 júniusig van sok gyerek, lányom is ebben az időben született és 20 fölött voltunk terhesek ebben az időszakban, azóta a legtöbb terhes egyszerre 5 volt a faluban, most is csak 1 van.
2014. máj. 14. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk két kiscsoport van 24-24 fővel.

A miénkben vannak a 2009. október-2010 március között született gyerkőcök, a másikban a 2010. március-október között születettek.

2014. máj. 14. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Magánoviba járunk, itt is kevés gyerek van- ami engem kisfiús anyukaként ennél jobban "zavar" az az, hogy sokkal több a kislány- sajnos minden csoportban.

Az én kisfiam is kiscsoportos korú, nagyjából a csoport 25%-a lehetett ugyanígy kicsi (vegyes csoportba jár)- ez engem nem zavar, sokat tanul a nagyoktól.

Inkább a nemi arányok.

2014. máj. 14. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Két teljesen tiszta kiscsoport van nálunk, kb. 25 gyerekkel.

A fiam is kiscsoportos, de ő vegyes csoportba került, csak pár gyerek kiscsoportos, a többi már középsős a csoportjában.

Akkor van egy csoport, ahol kb. 10 nagycsoportos van és kb. 15 kiscsoportos. Ennyiről tudok.

Nálunk is túljelentkezés van, lányomat idén írattam be, mivel a tesó odajár, így reménykedem, hogy felveszik, bár lehet nem, mert itthon vagyok tgyáson. Így csak akkor kerül be, ha marad hely gondolom, egy kis társaság jót tenne neki:)

Tavaly nálunk 90 jelentkezőből kb. 60-at vettek fel.

2014. máj. 14. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!