Köldöksérves gyerekek szülei! Hol műtötték gyermeketeket, mennyi idős volt ekkor, hogy viselte előtte, utána? Mi történt előtte, utána? Hány napig voltatok kórházban? Ki volt az orvos? Elégedettek voltatok vele?
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 20:12
1/1 anonim 

válasza:

válasza:ez engem is érdekelne, meg hogy mikor kell műteni a köldöksérvet. Az enyém 5 éves, és még egy orvos sem mondta, h műteni kéne...mondjuk csak az a baj vele, hogy csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
A hiperaktív gyerekek általában sikeresek, vagy pedig igen kiszolgáltatottak az állapotuk miatt?
Más szülő is érzi úgy ilyen gyermekkel,hogy rendkívűl kiszolgáltatott egy ilyen gyermek,főleg ha nem áll mellette egy szülő aki néha közbelép ,segít(például óvodában,iskolában ) és a háttérből állandóan készenlétben áll. Sokan azt hiszik,hogy ezek a gyerekek...
Kisfiam fülei felett mindkét oldalon 1X4 cm-es csontkinövés van. Más gyerekek fején ilyet nem láttam soha. Gyakran oda is nyúl. Az orvos semmit nem...
Kell vele valamit tenni? Kisfiam most 2 éves.
14 éves korban, amikor zöld színű oltási könyvet kapnak a gyerekek, azt amit a kórházban kaptunk ott fogja-e magánál az orvos?
Lehet, hogy véletlen maradt ott? Már 18 éves a gyerek, most vettem észre, hogy nincs itthon a fehér kis könyve.
Az orvos szerint, vetessük ki a fiam (3 éves) manduláját. Mik a tapasztalatok, hogy viselik a gyerekek? Heim Pál Kórházban lesz-ha lesz.
Minden tapasztalat érdekel, meddig kell kórházban lenni, ki lehet bent vele éjszaka és hogy?
Köldöksérves gyerekek szülei! Hol műtötték gyermeketeket, mennyi idős volt ekkor, hogy viselte előtte, utána?
Hány napig voltatok kórházban? Ki volt az orvos? Elégedettek voltatok vele?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!