Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyit kér általában egy...

Mennyit kér általában egy szoptatási tanácsadó, aki házhoz jön?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 12:48
 1/3 xStefix ***** válasza:

A szószerinti szopis tanácsadó, ha Liga-tag, ingyen jön ki, mert ők önkéntesek.

A laktációs szaktanácsadók (IBCLC-k) kérnek pénzt, mert ők magánpraxisban (is) dolgoznak. Náluk ez városonként és személyenként változó, úgy tudom. Én 5 és 10000 Ft közötti összegeket láttam eddig.

Remélem, jól tudom.. Javítsatok ki, ha nem.

2012. ápr. 24. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez teljesen változó, van, hogy semmit, van, hogy az utiköltséget. Nyuodtan beszélj erről vele már a telefonban, nem "ciki" a kérdés:).
2012. ápr. 24. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:
LLL tanácsadó tőlem a BKV-jegyek árát kérte el. DE én is úgy hallottam, hogy az IBCLC-sek 5000 ft körül kérnek.
2012. ápr. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Volt mas is, aki csalodott a szoptatasi tanacsadokban?

az elso, aki kijott, teljesen masrol beszelt, mint ami a baj volt. A masodikkal csak emailezgetni lehetett, amikor mar harom levelvaltasin tul voltunk, egyszeruen nem valaszolt. Ujra elkuldtem a levelet, azzal, hogy olvassa el, annyit irt, hogy oke es kesz. Ismet...

S. O. S. Van itt szoptatasi tanacsado? Vagy aki jartasabb ebben mint en?

Kisfiam marcius 11en szuletett 3830 grammal. Most 11 napos, es nekem kb 2. napja nagyon puhak a melleim. O mar a szuloszoban, 10 percesen ugyesen szopizott, es utana is sokat volt mellen. 48 ora utan lett tejem, de nem ereztem azt a tejbelovellest amit 5 eve a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!