Mennyit kér általában egy szoptatási tanácsadó, aki házhoz jön?

válasza:A szószerinti szopis tanácsadó, ha Liga-tag, ingyen jön ki, mert ők önkéntesek.
A laktációs szaktanácsadók (IBCLC-k) kérnek pénzt, mert ők magánpraxisban (is) dolgoznak. Náluk ez városonként és személyenként változó, úgy tudom. Én 5 és 10000 Ft közötti összegeket láttam eddig.
Remélem, jól tudom.. Javítsatok ki, ha nem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
az elso, aki kijott, teljesen masrol beszelt, mint ami a baj volt. A masodikkal csak emailezgetni lehetett, amikor mar harom levelvaltasin tul voltunk, egyszeruen nem valaszolt. Ujra elkuldtem a levelet, azzal, hogy olvassa el, annyit irt, hogy oke es kesz. Ismet...
Kisfiam marcius 11en szuletett 3830 grammal. Most 11 napos, es nekem kb 2. napja nagyon puhak a melleim. O mar a szuloszoban, 10 percesen ugyesen szopizott, es utana is sokat volt mellen. 48 ora utan lett tejem, de nem ereztem azt a tejbelovellest amit 5 eve a...
Volt akinek segített?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!