Lehetséges, hogy a gyömbérteától nem hizott a gyerek?

válasza:

válasza:Sem a gyömbértea sem a "zsírégetö" (ilyen ugyanis nincs, csak mese) tea nem akadályozná meg a gyereket a fejlödésben.
De a gyerekek ahogy nönek, egyre lassabb tempóban híznak, ez a természetes. Emellett lehet, hogy azért nem hízott( azaz lett több a súlya), mert közben nött, hosszabb lett és erre kellett a bevitt energia.

válasza:

válasza:Tekintve hogy nem irod hogy napi hànyszor hàny ml-t eszik és mekkora a sulya, első korben azt vàlaszolnàm hogy keveset eszik, tekintve hogy ez az első ami hizàselmaradàst okozhat.
Gyogyszereket meg gyogycuccokat tilos enni/inni szoptatosan amugy.
Ketlem hogy bevizsgàltak is lennének a neten olvastam pl a legnagyobb szàmu csalásokat a fogyaszto termékek teszik ki...
Kapcsolódó kérdések:
Már mindennel kentem, de természetesen semmi nem használ. Csak a fejés marad, de nem tudok annyit kifeni, mint amennyit ő ki tud szopni.
Kisfiam már 1,5 éve nem szopizik és nem fejem. De a tejem nem apadt el. Nincs olyan sok már de azért csordogàl főként fűrdésnél. Voltam vele orvosnál de nem sokat törődnek vele. Szedtem bromocriptint de sajna nem bírtam. Mit csinálhatnék hogy megszüntessem?...
5 éves lány. A kicsi születése után 2x volt mellgyulladásom, muszáj fejnem legalább minden 2. etetés után. Gond lehet, ha ezt úgy csinálom hogy a nagyobb gyerek ott van és látja?
Még nem alaudt anya nélkül és éjszaka sokat sirdogált első este. Mi a jobb, ha meglátogatjuk anyut, vagy úgyis mindegy és inkább nem kell a kórházba menni, hogy ne legyen rossz élménye?
Elvagyok Nagyon Keseredve. A fiam 6hetes es nem Akkar szopizni. A Korhazba nemeses mutattak Meg hogy Kell a mellemre Tegyen a kicsit Igy magamtol tettem ahogy Tudtam. Epp itt volt a Baj Merton nemeses tettem ugy ahogy Kellet Igy kisebesedet a jibb bimbom Igy CSak a...
És ha igen, mi lehet ennek az oka?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!