Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szopi után ha leürül a cici...

Szopi után ha leürül a cici hogyan lehet minél hamarabb visszatölteni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 09:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kell idő, míg ujratermelődik.
2016. júl. 1. 11:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, mert ezen izgultam, hogy nem olyan feszes, mint nem is olyan rég. De akkor ez normàlis. Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Első baba, így még minden új. Azt láttam, hogy van tejcsi a szája sarkàban szopi alatt, csak mire elèrkezett a következő etetés nem feszült úgy a cicim, mint az elején.
2016. júl. 1. 11:30
 13/17 anonim ***** válasza:
a baba elégedett evés után? azért látni,hogy jól van lakva,vagy éhesen sír még. ha szépen elvan,alszik,nézelődik jókedvűen evés után,akkor elég volt neki :-)
2016. júl. 1. 12:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Éves után rotyog a pelus, utàna amikor alszik sokat mosolyog. Békèsen alszik, van hogy 4 órát is képes aludni. Lehet többet is tudna, de ilyenkor óvatosan keltem, hogy meg tudjam etetni.
2016. júl. 1. 17:46
 15/17 anonim ***** válasza:
telenyomja a pelust,aztán 4 órát szunyál,akkor degeszre tömi magát,nem kell aggódnod :-)
2016. júl. 2. 10:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Hány kiló most? Szerintem ha jóllakott és alszik, nem kéne ébresztgetni enni.
2016. júl. 8. 09:16
 17/17 A kérdező kommentje:
4100g és 7 hetes. 3150g volt a születési súlya.
2016. júl. 8. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!