Hogyan hozzam vissza a tejem? Egyre kevesebb és a picike még csak két hetes. Segítsen valaki-2 hetes baba mamája
tedd a picidet minél többet mellre, akár óránként is, vagy sűrűbben, ahogy kéri + nekem nagyon bejött a fejés, a 7-7-5-5-3-3-2-2-1-1 perces fejés váltva a két mellből + urtica urens 5ch homeós bogyók, napi 2x5 + alkoholmentes sör és sok pihi.
itt egy tökjó oldal: www.lll.hu, nekik írni is írhatsz, hívhatod is őket, nagyon segítőkészek
az alábbi idézet nagyon igaz:
"A tejképződés kitűnő példa a kereslet-kínálat elvének működésére. Kezdetben az Ön szervezete nem tudja, hogy csecsemőjének mennyi tejre van szüksége. Azáltal, hogy gyakrabban szoptatja csecsemőjét, az Ön szervezete automatikusan alkalmazkodik, és a tejképződés a csecsemő igényeinek megfelelően alakul. "
igyál sokat, pihenj sokat ezek általánosságok és egyél rendesen.
Szia, mi 5 hónaposak vagyunk és én is küzdök néha a tejmennyiséggel, de mindig sikerült visszahozni, így eddig csak szopizott a babám. Ezen az oldalon kaptam sok segítséget, összefoglalnám, hogy nekem mi vált be.
1. Gyakran mellre tenni (ez tényleg hasznos, viszont az én kisfiam elég lusti, ezért ha már kevés a tej, akkor nem szopozik :( szóval ilyenkor én inkább fejtem.
2. fejés (beruháztam egy Avent kézifejőbe, és amikor érzem, hogy kevesebb a tejem fejek minden szopi után.
Kipróbáltam a váltott melles 7-7, 5-5 ,3-3, 1-1 perces fejést is, és meg is hozta az eredényét.
Ezekkel a fentiekkel viszont mindig csak egy bizonyos mennyiségű tejet tudtam termelni, ami jó volt, de most hogy már nagy a babám, nem volt elég.
3. Elkezdtem szedni a more milk tablettát és attól tényleg több tejem lett, kb. a 3. naptól. (sajnos ez elég drága, viszon én úgy gondoltam, hogy egyszer érdemes kipróbálni, sztem ha tápot veszel az sem olcsó, hál'Istennek bevált :)
Ezen kívül kb. 3 liter folyadékot iszom naponta, néha a férjemmel sörözünk :), ő rendes sört én meg alkoholmentes maláta sört :), illetve van hogy reggelire maci kávét iszom.
Hát ennyi kb. Remélem sikerül visszahozni a tejcit. Ne add fel! nekem is volt pár nehezebb napom és sikerült.
A More Milk összetevői:
- ánizsmag, édeskömény (Laktoherb teában ez van)
- görögszénamag
Én a görögszénamagot vettem meg, mert jóval olcsóbb, mint a More Milk. És bejött! Látványosan megdobta a tejem mennyiségét. Próbáld ki te is, nem vesztesz vele.
7 perc egyik mell, 7 perc másik mell, 5 perc egyik mell 5 perc másik mell, 3-3, 1-1.
Remélem sikerülni fog. Sajnos fájó bimbóra nem tudom mi a jó tanács, mert nekem nem volt. De hátha tud még vki segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!