Találtam egy ilyen statisztikát a kórházról, ahol szülni szeretnék. Mi a véleményetek róla?

válasza:Egyrészt nem találom reprezentativnak. (Kitöltők száma négy év alatt ennyi, de hányan szülnek egy évben ott?)
Másrészt számomra kevés fontos információt tartalmaz. Mármint nekem fontosabb hogy legyen pl PIC, VIP szoba, meg wc papír, semmint hogy stopperral merjem a borkontaktust.
Neked ezek kérdező fontos meroszamok?

válasza:

válasza:Ezt a statisztikát az Ablak a világra csinálta. Ő az egyetlen, aki ezekkel a kérdésekkel foglalkozik, ez az egyetlen létező statisztika a kórházak arányairől. A kitöltések önkéntesek voltak. Ennél több és hitelesebb infót nem fogsz találni a témáról, mert konkrétan nincs.
A számok egyébként nagyon hasonlóak a legtöbb kórházban, párat elolvasgattam én is. Ez alapján nem lehet döntést hozni egy kórházról

válasza:

válasza:Szerintem szàzszor fontosabb az aranyóra a wc papìrnàl. Wc papìrt lehet otthonròl vinni, az aranyòra hiànya hosszù tàvù problèmàkat okozhat.
Kèrdező, ha talàlsz olyan kòrhàzat, aminek a mutatòi megfelelőbbek, ès elèg közel van, èn àtmennèk a helyedben.

válasza:Milyen hosszútávú problémákat okoz az aranyora hiánya?
Mert nekem nincsenek hosszútávú problémáim, és szerintem a legtöbb mai 30-asnak se. Vagy nem az aranyora miatt...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A felvi.hu-n, illetve a szakok tantárgyairól már tájékozódtam, elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak itthon vagy külföldön (mely cégeknél), mennyire keresett szakokról van szó, milyen kezdőfizetésre lehet számítani, milyenek az...
Magyarországon az átlan, ami a császármetszéseket illeti, elég magas, túlszárnyalja a nyugati országok számait. Ez engem megijeszt és azt erősíti meg bennem, hogy az orvosok nincsenek elég türelemmel és "hamar késhez nyúlnak". Éppen ezért ez az egyik első dolog, amit...
Régóta figyelem a statisztikàjukat ami elég elfogadható. (Ha nem csak plasztikàzottak. )
5 éve regisztráltam és az alatt 11 ezer csata. A statisztikáim teteje így néz ki tankokkal, csaták szerint sorrendbe rakva. De ez a pár kép jobban megmutatja: Most kb 1 évet kihagytam, nem játszottam, de az új lakótársam megtudtam hogy WoT-os, ezért felraktam és...
probaltam siman ismerkedni beszelgetni, kort, testalkatot is megadtam, volt hogy altalanos temaban, volt hogy konkret celcoport megcelzassal. Altalanos ismerkedesnel 10 ismerkedo kerdesbol 3 - ra erkezett valasz amibol 2 - o elutasito volt, egy meg elhalt. Bi vagy...
Tudom, kevés ilyen ember lesz, hiszen sokan utánanéztek már a közvélemény-kutatásoknak, de azért megpróbálom. Szerintem hibás az a statisztika, így kíváncsi vagyok egy nem befolyásolt ember véleményére is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!