Melyik kórház szülészetét választanátok, és ott melyik orvost ajánljátok? Hódmezővásárhely, Mezőtúr, Szolnok, Kecskemét?
Sziasztok!
Körzetileg Szenteshez tartozok, de ott megszűnt a szülészet. Legközelebb Mezőtúr, Hódmezővásárhely, Szolnok és Kecskemét van.
Az első gyermekem egyébként 2018-ban Mezőtúron szültem Dr. Berényi Mátyásánál, de nem tudom rendel-e még egyáltalán, már akkor sem volt fiatal. Ráadásul úgy tudom sem Mezőtúron, sem Szolnokon nem lehet minden nap szülni. Kinek van információja az adott szülészetekről és orvosokról?

Én kétszer szültem Kecskeméten, nem mennék máshová.
De ugye azt tudod hogy nem szulhetsz már a saját orvosodnál?

Ha Kecskemét akkor Dr Csuka Ferenc. Én nem mennék máshoz, sokan nem szeretik a stílusát én meg a másik orvosét. Mindenki a sajátját fogja a legjobbnak mondani.
Egyszer jártam dr Oláh Viktornál, Ő is teljesen szimpatikus. Ha van kedved lépj be Kecskeméti nőgyógyász infó vagy Kecskeméten szülök facebook csoportokba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!