Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent Margit Kórházba kell az...

Szent Margit Kórházba kell az újszülött babának ruhákat be vinni?

Figyelt kérdés

Érdekel még az is hogy, tápszert lehet e be vinni a kórházba?

Mert ez lesz 3. Császár metszésem és mindig kell 4 nap mire meg indul a tejem.

2023. szept. 23. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A kórházi napokra ruha nem kell, tápszert pedig ők fognak adni amennyiben szükséges.
2023. szept. 23. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi az offért. De hogy néz ki az, amikor nem kell ruhát vinni a piciknek? S azok rendes ruhák amiket haza lehet vinni, vagy valami egyszer használatósak?
2023. szept. 23. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Rendes ruhák, nem lehet hazavinni és nem is egyszer használatosak. Ezek általában adományból érkezett ruhák (pl. ott szült anyukák később visszaviszik az újszülött méretű, kinőtt ruháikat ottani felhasználásra). Az én kisfiamon volt Brendonos, de Pepcos rugi is, azonban egyik sem volt elnyűtt
2023. szept. 23. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy látom hogy ez többedik kérdésed a Szent Margitról. Rendszeresen tartanak tájékoztatókat, ahol minden ilyesmit elmondanak. Fent van a honlapjukon.
2023. szept. 24. 08:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszi a választ 3-as, és köszi a lepontozást akárki is volt ❤️
2023. szept. 24. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

A Székesfehérvári szent György kórházba kell a babának ruhákat vinni vagy adnak?

És ha adnak miket adnak?mert én már pakoltam, de van aki ezt mond van aki azt....

Kórházba mit ajánlotok milyen tisztálkodási szereket újszülött babának?

Rossmannos dm gyógyszertàrba kérjek? Illatos vagy illatmenteset?nekem szülés után mondjàk majd meg milyet kell itthon hasznàlni (persze nem kötelező)nálunk ilyenek az orvosok és követelmények :/ :( elsö babàs anyuka :)

Zalaegerszegi kórházban miket adnak az újszülött osztályon?

Mit kell bevinni a babának a szüléshez? 35 hkm

Hosszú ujjú body és rövid ujjú rugdalózó elég lesz a babának a kórházba február végére-március elejére? Nem fog benne fázni? Vagy inkább legyen mindkettő hosszú?

Első baba,én fázós vagyok,de fogalmam sincsen,hogy a babát mennyire kell felöltöztetni aszerint,hogy mindig egy réteggel több legyen rajta mint rajtam ...Persze viszek neki takarót is , de még elég jó idő volt amikor befektettek a kórházba és akkor láttam,hogy az akkor...

Újszülött babának használhatok Babylove zöld törlőkendőt?

Van egy csomag fehér pampers sensitivem, a kórházba szándékozom vinni, de utána átválthatok a babylovera?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!