Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 8 éve szültem császármetszésse...

8 éve szültem császármetszéssel. Másodszor is császároznak?

Figyelt kérdés
Vagy ha nincs külön indoka, és ennyi idő eltelt, akkor semmit nem számít már? Mi a protokoll?
máj. 21. 15:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kórházanként elég eltérő. Ahol én szültem, ott tényleg csak legeslegvégső esetben császároznak, de hallottam olyan helyről, ahol a császár előzmény azonnal programcsászár indok, és még próbálkozni sem szabad a VBAC-al.
máj. 21. 16:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Fontos lenne tudni hogy hol szültel és hol fogsz. Amúgy ahogy az első mondja. Valahol azonnal császár, nem lehet normál módon szülni, valahol meg ha akarsz lehet VBAC is.
máj. 21. 16:10
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
Húgomnak 3 volt csak úgy...mert kisírta.
máj. 21. 16:39
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

És a megfogalmazásból ítélve téged ez valamiért zavar…

máj. 21. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ma már szinte minden kórházban van lehetőség vbac-re, egy császár nem jelenti automatikusan, hogy a 2. Is az lesz, főleg, ha ilyen hosszú idő telt el. De érdeklődj a te területileg illetékes kórházadban, és ha nem akarják engedni a vbac-et, szulj máshol, mert szabad kórházválasztás van. 2023 októberében legalábbis az volt még, amikor én szültem
máj. 21. 17:17
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Ha akarod,mond hogy faj a heged fajasoknal,azonnal tolnak. Tapasztalat. En sem akartam megprobalni,kulonben kicsit tenyleg ereztem,6 ev volt az elozo de igy is. 5 perc mulva mar vagtak.
máj. 21. 17:24
 7/12 anonim ***** válasza:
27%

4!

Nem zavar,nekem is császárom volt! Egy.

Csak arra gondoltam, azzal, hogy kisírta,hogy orvosi indok nem volt rá. Egyik esetben sem.

máj. 21. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Én magánba mentem,ott simán lehet de nekem mondjuk alapból lehetne. Sajnos attól függ hogy áll hozzá a kórház.
máj. 21. 18:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánanéztem, a kórház vbac támogató teljes mértékben. Vannak kórházak, ahol viszont nem is engedik. Na én ezekkel a dolgokkal abszolút nem voltam tisztában.
máj. 21. 19:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Hetes, mert gondolod megosztja egy rosszindulatú hp-val a tesód a szülésélményét. Hát hogyne.
máj. 25. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!