8 éve szültem császármetszéssel. Másodszor is császároznak?
Figyelt kérdés
Vagy ha nincs külön indoka, és ennyi idő eltelt, akkor semmit nem számít már? Mi a protokoll?máj. 21. 15:53
1/12 anonim 

válasza:

Kórházanként elég eltérő. Ahol én szültem, ott tényleg csak legeslegvégső esetben császároznak, de hallottam olyan helyről, ahol a császár előzmény azonnal programcsászár indok, és még próbálkozni sem szabad a VBAC-al.
2/12 anonim 

válasza:

Fontos lenne tudni hogy hol szültel és hol fogsz. Amúgy ahogy az első mondja. Valahol azonnal császár, nem lehet normál módon szülni, valahol meg ha akarsz lehet VBAC is.
3/12 anonim 

válasza:

Húgomnak 3 volt csak úgy...mert kisírta.
4/12 anonim 

válasza:

És a megfogalmazásból ítélve téged ez valamiért zavar…
5/12 anonim 

válasza:

Ma már szinte minden kórházban van lehetőség vbac-re, egy császár nem jelenti automatikusan, hogy a 2. Is az lesz, főleg, ha ilyen hosszú idő telt el. De érdeklődj a te területileg illetékes kórházadban, és ha nem akarják engedni a vbac-et, szulj máshol, mert szabad kórházválasztás van. 2023 októberében legalábbis az volt még, amikor én szültem
6/12 anonim 

válasza:

Ha akarod,mond hogy faj a heged fajasoknal,azonnal tolnak. Tapasztalat. En sem akartam megprobalni,kulonben kicsit tenyleg ereztem,6 ev volt az elozo de igy is. 5 perc mulva mar vagtak.
7/12 anonim 

válasza:

4!
Nem zavar,nekem is császárom volt! Egy.
Csak arra gondoltam, azzal, hogy kisírta,hogy orvosi indok nem volt rá. Egyik esetben sem.
8/12 anonim 

válasza:

Én magánba mentem,ott simán lehet de nekem mondjuk alapból lehetne. Sajnos attól függ hogy áll hozzá a kórház.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utánanéztem, a kórház vbac támogató teljes mértékben. Vannak kórházak, ahol viszont nem is engedik. Na én ezekkel a dolgokkal abszolút nem voltam tisztában.
máj. 21. 19:02
10/12 anonim 

válasza:

Hetes, mert gondolod megosztja egy rosszindulatú hp-val a tesód a szülésélményét. Hát hogyne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!