Szülés után mikor lehet leghamarabb teherbe esni?
6 hete szültem, szoptatok.
Védekezünk a férjemel (kihúzásos módszer)
Csupán csak szeretném tudni a választ rá.
Ki mikor esett teherbe miután megszült?

válasza:

válasza:

válasza:"Védekezünk a férjemel (kihúzásos módszer)"
Tehát nem védekeztek....

válasza:Nekem majdnem 1 ev van a két gyerekem között. Teherbe lehet esni szülés után 8-10héttel.
Az általános ajanlás min.1év.

válasza:Minket a kórházban felvilágosítottak a gyengébbek kedvéért, hogy ne szexeljünk a 6 hét letelte előtt és ha nem védekezünk mint ti, akkor abból gyerek lehet.
Van aki a 6 hetes kontrollra már terhesen megy.
Ja és azt is mondták, szintén a gyengébbek kedvéért, hogy a szoptatás nem véd.

válasza:Volt osztálytársam és testvére között 10 hónap van..
Azt azért jó lenne felfogni , hogy nem állat vagy, a testnek muszáj regenerálódni..

válasza:

válasza:Instán van egy két szerencsecsomag, aki a 6 hét előtt teherbe esik.
Ennek egyébként van biológiai magyarázata, hiába lenne szükség a testnek a regenerálódásra, az extrém mértékű seb a méheden, meg a rottyon lévő hormonháztartásod együtt valahogy extrém termékennyé tehet. Ez nyilván veszélyes, de nagyon is létező dolog.
Szóval gyakorlatilag a szülés után technikailag 1 hónappal később már fixen lehetsz terhes.
De azért célszerű 1 évet várni, akkor is, ha nem császár volt.

válasza:Az egyéni szülés és egészségről függően érdemes 6hó-1 évet vàrni ( nekem 6 hónapot mondott a sajàt orvosom, 1,5 èv van a gyerekek közt)
De tudok olyanról akinek màr a 6 hetes kontrollon terhességet állapítottak meg.
Kapcsolódó kérdések:
November 6-tól dolgozok ismét. Előtte gyeden voltam, de muszàj egy évet dolgoznom, hogy ismét kapjak csedet, gyedet mivel hatàrozott ideig szólt a munkaszerződésem így gyed alatt megszűnt a munkaviszony. Most hatàrozatlan ideig vettek fel. Akkor kb március elejétől már próbàlkozhatunk, jól szàmolom?
Úgy érzem nincs megfelelő időpont, ha most szülök akkor lehet sosem lehet karrierem, ha mégvárom hogy legyen akkor meg lehet még nehezebb lesz kiszállni egy baba miatt. 27 éves vagyok, egyetem után szakmai gyakorlaton voltam majd dolgoztam másfél évet a szakmámban....
Anyukák, kinek hogy sikerült,milyen pozokat javasoltok? Azt mondjak lovaglo poz , nem a legalkalmasabb babaprojektre. Vélemények?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!