Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ki nézte meg hogy...

Szülés után ki nézte meg hogy néz ki lent a puncija?

Figyelt kérdés

Én 2 hónapja szültem a második babámat, kíváncsi voltam hogyan néz ki vajjúdás alatt lent, milyen a helyzet, de nem volt bátorságom hozzá, és szülés után sem.

De szerintem jobban jártam és jobb így, de azért kíváncsi is vagyok.

Szerintem duzzadt és véres, de nem tudtam hogy mit láthatok olyankor, így inkább nem néztem le.

Van aki igen?

2025. aug. 1. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%
Felülni nem tudunk egyedül 9 hónaposan, nemhogy magunk alá csavarodva kukucskálni.
2025. aug. 1. 18:14
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
az még nem szülés után van :D
2025. aug. 1. 18:17
 3/12 A kérdező kommentje:

1. Tükörrel gondoltam, nálunk ahol én szültem ott pl lehetett telefon nálunk a szülőszobába.

2. Szülés után gondoltam, vagy vajjudás alatt..

2025. aug. 1. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kórházban megkérdezte a doki, hogy akarom-e megnézni, mikor már a feje kint volt. Mondta, hogy tud tükröt adni.

Kérdeztem, hogy miért tennék ilyet? :D Inkább megnézem egészben :D

Állítólag van, aki megnézi.

2025. aug. 1. 18:47
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

4!

Ez elég beteg dolognak tűnik így első hallásra... eszembe sem jutott volna.

De a válaszod zseniális 😀

2025. aug. 1. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek segit, ha mar latja a fejet a babanak. En olvastam ilyen szulestortenetet es tenyleg gyonyoru volt, ahogy errol beszamolt az anyuka.

De en szemely szerint ha fizetnenek se neztem volna meg. 😄

Viszont szules utan 5 nappal nem tudom milyen indittatasbol, de megneztem magam odalent. Ne,ne csinaljatok ilyet. Utana 2 napig sirtam🤣

De hozzatartozik az igazsaghoz hogy en tokatol bokaig repedtem, ha lehet igy mondani. Eleg gaz volt, eleg sok varrat is volt, biztos vagyok benne hogy egy normal szulesnel nem igy neznek ki a dolgok, meg gatmetszessel se.

Viszont szules utan kb 3-4 honappal mar teljesen jo volt a helyzet.

2025. aug. 1. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Pár hetes volt a gyerek, mikor tükörrel megnéztem. Az első gondolatom az volt, hogy csinálni kellett volna egy ,,előtte" fotót. Pedig gátvédelemmel szültem.
2025. aug. 1. 20:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is megnéztem egy héttel szülés után, mert viszketett lenn a gátsebem. Utólag valószínűleg csak gyógyult. Viszont meglepődtem, nekem semmi extra nem volt, a hüvelybemenetnél volt egy öltés, de semmi más egyéb furcsa nem. Gátvedelemmel szültem, 1. fokú sérülésem lett, pár felületes öltést kaptam, szülés utáni 3. napon már nem fájt semmim.
2025. aug. 2. 05:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a doki próbált segíteni, mert a végére szétestem, és odatette a kezem a baba fejéhez, hogy már mindjárt kint van tartsak ki. Én meg úgy voltam vele, hogy jézusom, de bizarr. 😅

Aztán megnéztem magam lent 1 hét után kíváncsiságból és úgy voltam vele, hogy remélhetőleg ez javulni fog 6 hét után, mert most nagyon nem néz ki jól.😂😂

De meglepően simán visszaállt minden. A második gyerek után sokkal kevésbé "csúsztak" szét a dolgok, ott is megnéztem. De én kíváncsi típus vagyok. Aki már egy löttyedt mellen/hason vagy ráncos homlokon sír, hogy "csúnya" lett, annak javaslom, hogy ne nézegesse magát szülés után odalent, mert nem lesz boldog.

2025. aug. 2. 07:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló volt, mint a #9-nél, csak a szülésznő rakta oda a kezem. Nem akartam volna fogdosni, én egyből elkaptam, nagyon fura érzés volt :D :D

De tükörben csak már azután néztem meg magam, hogy teljesen helyrejöttem. Akkor nem látszott semmi. A második szülésemnél van egy kép, amiben kicsit látszik ahogy a baba feje már majdnem kint van. Hát... Nekem az elég is volt, köszi :D

2025. aug. 2. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Begyulladt a baba puncija. Mit csináljak?

1 éves a kislányom és a kis- és nagyajka találkozásánál, valamint a hüvely bejáratánál nagyon piros neki. Kamillateás vattával mostam le a gyulladt területet. Mivel szokás ilyenkor csökkenteni a gyulladást? Lehet, hogy a fogzás és a nátha miatt legyengült az...

9 éves lányomnak gyakran előfordul hogy csíp a reggeli első pisi, és utána is pár percig fáj és ég a puncija. Mitől lehet?

Voltunk gyerekorvosnál, csinált vizelet tesztcsíkot, nem volt benne semmi. Szerinte csak pszichés. Vettem neki tőzegáfonya szirupot, de ezenkívül szerintetek hova lenne érdemes fordulni?Volt esetleg aki nőgyógyászhoz elvitte a lányát ilyen fiatalon?

Ismertek olyan nőt aki azért, hogy a puncija olyan maradjon mint amilyen volt császárt kért?

Azt mondjàk szülés utàn semmi nem olyan mint előtte. Van olyan aki nem akart természetesen szülni azért, hogy lent mindene eredeti legyen?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!