Kinek volt ijesztő szülés után, hallani, a szülő szobába, ahogyan egy másik nő szül?
Én amikor 2 éve elsőnek szültem, túl voltam rajta, előtte nem tudtam mire számíthatok vagy milyen is az.
Ijesztő volt számomra fél órával később hallani ahogyan egy másik anyuka életet ad a babájának.
Azok a hangok és sikolyok...
Most viszont 2 hónapja újból szültem, már tudatosabb voltam, nem voltam elképedve sem azt hallva.
Ki hogyan élte ezt meg?
Ijesztő volt számotokra?

válasza:Mellettem nem szült senki, miután én túl voltam rajta, de őszintén mondom, hogy egyáltalán nem is érdekelt volna. Az enyém kinn volt, épen, egészségesen, maximum átfutott volna az agyamon, hogy szegény, ő még nincs túl rajta.
Viszont én szülés előtt 4 napot voltam benn, ebből kb. 2-t osztályon, a többit a vajúdóban, na ott pl. nem nagyon tudtam pihenni szinte semmit, mert éjszaka is üvöltött mindig valaki... (én egyébként emlékeim szerint szinte egy hang nélkül szültem meg, azaz biztos volt egy-egy hangosabb nyögés vagy erőlködés, de nem kiabáltam vagy sikítoztam. Bezzeg a lepénynél... na az felért két szüléssel 🫤)

válasza:

válasza:

válasza:Lassan 12 éve szültem, és annyira megmaradt bennem az a fél perc se, amikor az aranyóra után tolókocsival tolt el a szülésznő a szobámba és egy nyitott ajtó előtt elgurultunk.
Szülőszoba volt az is, még "csak" vajúdott egy nő, az ágy mellett állt,és a rácsba kapaszkodott de úgy sikított, ordított, mint a kínzós horrorfilmekben. Az orvos vagy szülésznő, nem tudom ki volt, meg mondta neki, vegyél levegőt! Vegyél már levegőt!
El is fordultam, nekem ijesztő volt.

válasza:

válasza:Mellettem hang nélkül szült a nő mindenféle fájdalomcsillapító nélkül.
Sajnos nekem 11 óra után sürgősségi császár lett,mert semmit se tágultam,úgyhogy el is toltak utána a műtőbe. Így egyáltalán nem hallottam kiabálást.
2 személyes vajúdó volt.

válasza:Elotte hallottam, hat akkor es ott kemeny volt.
Aztan par oraval kesobb en uvoltottem mint az allat, ugyhogy biztos, hogy en remitettem halalra masokat. De komplikaciok voltak, ugyhogy leszarom. Ez van.

válasza:Kétszemélyesben voltam én is, a másik anyuka már jóval előrébb járt a fájásokkal, mint én, eléggé nyögött, jajgatott, én meg miatta bepánikoltam egy picit. Arra emlékszem, hogy az oldalán feküdt és fészkelődött a fájdalomtól és arra gondoltam, hogy én is lassan így leszek.
Nekem akkor lett szar, amikor bekötötték az oxit. Onnan kezdve egybefüggő fájásaim lettek. Ott már én is elkezdtem nyekeregni, igaz, halkan, de azt hittem megpusztulok.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A másik szobába siri csend a nappali valahol a kettő között konyha is hangos rész leginkább a padlásól..
Engem egyből kirázott a hideg, a beszéd elég összefüggőnek tűnt, de nem hasonlított egyik világnyelvhez sem. Nagyon ijesztő volt, mintha valami sci-fi film béli űrlény mondaná az elhangzottakat. (A Digi szolgáltatónál vagyok egyébként)
Általában hajnali 3-4 körül mindig felkelünk mert anyám Budapestre jár piacra...olyankor én tévézni szoktam és hallani szoktam az előszobából lépteket...reflexből szinte mindig odanézek...de utána is hallom(megjegyezném hogy ők kint a teraszon szoktak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!