Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi tortenik ha a verhigito...

Mi tortenik ha a verhigito beszurasa utan beindul a szules?

Figyelt kérdés

Sajnos programozott csaszarra keszulunk korabbi korporalis vagas miatt.

Az egesz terhessegem alatt verhigitot kell szurnom mert leiden homozigota vagyok.

Mar 36 hetes vagyok es ugye az a protokoll ha magatol beindulna a szules akkor menni kell gyorsan a korhazba h megcsinaljak a mutet vajudast/szulest nem szabad hagyni nehogy elrepedjen a nagy korporalis hegem.

Es ma elgondolkoztam h ha beszurom a verhigitot es utana par orara indul be a szules akkor mivan? Akkor gondolom nem tudnak megmuteni a veghigito miatt. De igy ha reped a mehem akkor is verzekenyebb vagyok tehat eleg paranak tunik nekem ez az egesz.

Jart mar vki hasonlo cipoben?

2025. aug. 17. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nem lesz.
2025. aug. 17. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Semmi. És nem vagy vérzékenyebb egyáltalán. Nem úgy működik a clexan, fraxiparin. Csak a köznapi neve vérhígító, de valójában nem hígít semmit, a vérlemezkék összecsapódását akadályozza meg.

Egyébként meg 2 terhességem is úgy indult be, hogy épp beadtam a szurit, nem befolyásolt semmit. Egyik császár, masik hüvelyi volt.

2025. aug. 17. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Nalunk a csaladban volt,es hagytak eleg sokaig vajudani elotte mig kimegy... meg azt mindtak az jobb is a babanak,szoval programcsaszarnal is bekotik az oxitocin infuziot es fajast produkalnak.
2025. aug. 17. 18:55
 4/10 A kérdező kommentje:
De engem nem hagyhatnak vajudni mert a korporalis vagasom miatt nagy a rizikoja a hegszetvalasnak
2025. aug. 17. 19:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Jajj most olvasom ne mondj mar ilyet😃 ez a masodik programozott csaszarom es az elsonel se kozottek be semmilyen oxit😅
2025. aug. 17. 19:43
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Veszhelyzetben van antidotuma, amivel fel tudják függeszteni a hatását.
2025. aug. 17. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Megkérdezhetem miért van corporalis heged? Elég ritka beavatkozás.
2025. aug. 17. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem fognak hagyni vajúdni, ne aggódj. A clexane valóban nem "vérhigító", nem fogsz tőle elvérezni, ha erre gondolsz. Egyedül annyit kell tudni, hogy ha már megindult a szülés, de esedékes lenne az injekció, akkor nem kell beadni. Ha beadod és rá 5 percre indul meg, semmi baj nem lesz, nem befolyásolja a szülés kimenetelét.
2025. aug. 18. 13:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Mert az elso szulesem extrem koraszules volt surgossegi csaszarral amikoris szint mindig korporalis vagast vegeznek
2025. aug. 18. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Corp.vagas csaszar utan a mehrepedes 1,6%. Szoval nem ertem mire a para. :) nem lesz gond.
2025. aug. 19. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Mit csináljak a nagytesóval ha beindul a szülés? (Részletek lenn)

Az első szülésem nagyon gyors volt, ha éppen nem a kórházban indul be és hallgatok a szülésznőmre, akkor kb a kocsiban szülök meg. A kis, enyhe jóslófájásaim hirtelen 3 perces fájások lettek. Jelenleg úgy alakult, hogy a 3 éves kislányom előre láthatólag már nem...

Az igaz,hogy ha beindul a szülés/vajúdás, a kismama teljesen más tudatàllapotba kerül?

Én éjjelente zombi vagyok, de sok ismerősöm mondta, hogy ahogy elkezdtek vajúdni, rögtön kipattant a szemük és olyan erőre kaptak, hogy maguk sem hitték, hogy van ilyen. Én ebben nagyon bízom, mert nekem délelőtt 10 előtt erőm nincs felkelni általában, szóval remélem,...

Milyen esetekben lehet mentőt hívni, hogyha beindul a szülés? Volt aki mentőt hív szülésnél?

Nekünk nincs kocsink, és nagyon sok átszállassal mindennel együtt kb másfél óra az út a korházig, abból 1 óra csak a busz. Gondolkodtunk a taxin is csak ha véletlen dugóba keveredünk az nem lenne jó és sose lehet tudni. Azt olvastam, beindult szülésnél lehet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!