Mi tortenik ha a verhigito beszurasa utan beindul a szules?
Sajnos programozott csaszarra keszulunk korabbi korporalis vagas miatt.
Az egesz terhessegem alatt verhigitot kell szurnom mert leiden homozigota vagyok.
Mar 36 hetes vagyok es ugye az a protokoll ha magatol beindulna a szules akkor menni kell gyorsan a korhazba h megcsinaljak a mutet vajudast/szulest nem szabad hagyni nehogy elrepedjen a nagy korporalis hegem.
Es ma elgondolkoztam h ha beszurom a verhigitot es utana par orara indul be a szules akkor mivan? Akkor gondolom nem tudnak megmuteni a veghigito miatt. De igy ha reped a mehem akkor is verzekenyebb vagyok tehat eleg paranak tunik nekem ez az egesz.
Jart mar vki hasonlo cipoben?

válasza:Semmi. És nem vagy vérzékenyebb egyáltalán. Nem úgy működik a clexan, fraxiparin. Csak a köznapi neve vérhígító, de valójában nem hígít semmit, a vérlemezkék összecsapódását akadályozza meg.
Egyébként meg 2 terhességem is úgy indult be, hogy épp beadtam a szurit, nem befolyásolt semmit. Egyik császár, masik hüvelyi volt.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyébként jövőhét kedden indítanának
Az első szülésem nagyon gyors volt, ha éppen nem a kórházban indul be és hallgatok a szülésznőmre, akkor kb a kocsiban szülök meg. A kis, enyhe jóslófájásaim hirtelen 3 perces fájások lettek. Jelenleg úgy alakult, hogy a 3 éves kislányom előre láthatólag már nem...
Én éjjelente zombi vagyok, de sok ismerősöm mondta, hogy ahogy elkezdtek vajúdni, rögtön kipattant a szemük és olyan erőre kaptak, hogy maguk sem hitték, hogy van ilyen. Én ebben nagyon bízom, mert nekem délelőtt 10 előtt erőm nincs felkelni általában, szóval remélem,...
Nekünk nincs kocsink, és nagyon sok átszállassal mindennel együtt kb másfél óra az út a korházig, abból 1 óra csak a busz. Gondolkodtunk a taxin is csak ha véletlen dugóba keveredünk az nem lenne jó és sose lehet tudni. Azt olvastam, beindult szülésnél lehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!