Hogyan lehetséges hogy legyen valakinek gyereke úgy hogy nem akar egész életében szexelni?

válasza:Örökbefogadás, lombikbébi.
De - szerintem - jobb, ha beletörődsz abba, hogy a gyerekhez szexelni kell. Nem olyan rossz dolog az.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Bennem is felmerült, hogy minek a gyerek, ha nem kell férj?"
A nőknél előfordul, hogy az anyai ösztön működik bennük, akarnak gyereket, de párkapcsolatot nem tudnának elviselni. Az ismerősi körömben két ilyen is van: az egyikük kiválasztott egy kellően jóképű férfit, lefeküdt vele, teherbe esett, megszülte a gyereket és egyedülálló anyaként neveli, férfit nem is akar maga mellé. Jó, mondjuk ez egy kicsit kilóg, mert ő hajlandó volt szexelni. A másik meg egyedülállóként fogadott örökbe egy gyereket. Azt nem tudom, egyébként szexre hajlandó-e, nem is vagyok rá kíváncsi.
Egyébként ha valaki nem akar szexelni, vannak lehetőségek. Ahogy előttem is írták: szóba jöhet az örökbefogadás, a lombikbébi vagy a béranya. Ismertem egy ilyen nőt, aszexuális volt, a szexnek a gondolata is taszította, de szeretett volna gyereket. Összejött egy aszex férfivel, aztán örökbe fogadtak egy gyereket. Többen pletykálták, hogy egyébként béranya is volt a sztoriban, de nekem nem számoltak be róla és nem is nyomoztam utána, nem érdekelt bővebben.
Kapcsolódó kérdések:
Nincs gyerekem, és egyébként sem vagyok otthon a koraszülött témában, a családban a szóban forgó gyerekek az elsők, akik így születtek. Szeretném megtudni, van-e alapja, amit a testvérem mond, vagy csak ráfogja, mert őt nem zavarja az alábbi viselkedés. Felállás a...
19 évesen elköltöztem, sokfelé volt munkám, közben tanultam is, több szakmát elvégeztem tanfolyamon/levelezőn, többször volt párkapcsolatom, de sosem jutottunk a gyerekig, vagy a férfi nem akart semmiképp stb. Most áthelyeztek és megismerkedtem egy férfivel, akinek...
Persze értem, hogy pszichésen ez más, mert a baba épsége lebeg a nő szeme előtt, de mégis, hozzá lehet szokni ehhez?
Volt már arra példa a történelemben, hogy védekezés nélkül, minden lehetséges babáját megszülte valaki? És vajon a szervezet (most a változókoron kívül) magától terméketlenné válik, mert mondjuk annyi volt a "limit"?
Olvasgattam mekóniumos magzatvíz témakörben, úgy találtam meg ezt a cikket. Képtelen, de tényleg KÉPTELEN vagyok felfogni, hogy ilyesmi hogyan történhet meg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!