Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehetséges hogy legyen...

Hogyan lehetséges hogy legyen valakinek gyereke úgy hogy nem akar egész életében szexelni?

Figyelt kérdés
Köszönöm a normális válaszokat!
2025. aug. 18. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Örökbefogadás, lombikbébi.

De - szerintem - jobb, ha beletörődsz abba, hogy a gyerekhez szexelni kell. Nem olyan rossz dolog az.

2025. aug. 18. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Örökbefogadás, lombik, béranya (nálunk illegális. Van ahol teljesen törvényes).
2025. aug. 18. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Szerény véleményem szerint szülni rosszabb mint szexelni. Ez ezzel jár.
2025. aug. 18. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
mesterséges megtermékenyítéssel
2025. aug. 18. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Ha van szintén aszexuális partnered, pipettával felhelyezheted magadnak. Persze az ő beleegyezésével. Illetve inszeminációt orvos is el tudja végezni, ha abban jobban bíztok.
2025. aug. 18. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell egesz eleteben szexelni. Eleg lehet par alkalom is.
2025. aug. 18. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Fu pedig a gyerek ezerszer rosszabb, miért kell az neked? Főleg egyedül, bár partnerrel is horror.
2025. aug. 18. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Bennem is felmerült, hogy minek a gyerek, ha nem kell férj?
2025. aug. 18. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Bennem is felmerült, hogy minek a gyerek, ha nem kell férj?"

A nőknél előfordul, hogy az anyai ösztön működik bennük, akarnak gyereket, de párkapcsolatot nem tudnának elviselni. Az ismerősi körömben két ilyen is van: az egyikük kiválasztott egy kellően jóképű férfit, lefeküdt vele, teherbe esett, megszülte a gyereket és egyedülálló anyaként neveli, férfit nem is akar maga mellé. Jó, mondjuk ez egy kicsit kilóg, mert ő hajlandó volt szexelni. A másik meg egyedülállóként fogadott örökbe egy gyereket. Azt nem tudom, egyébként szexre hajlandó-e, nem is vagyok rá kíváncsi.

Egyébként ha valaki nem akar szexelni, vannak lehetőségek. Ahogy előttem is írták: szóba jöhet az örökbefogadás, a lombikbébi vagy a béranya. Ismertem egy ilyen nőt, aszexuális volt, a szexnek a gondolata is taszította, de szeretett volna gyereket. Összejött egy aszex férfivel, aztán örökbe fogadtak egy gyereket. Többen pletykálták, hogy egyébként béranya is volt a sztoriban, de nekem nem számoltak be róla és nem is nyomoztam utána, nem érdekelt bővebben.

2025. aug. 18. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Aki koraszülött, az egész életében ráfoghat erre dolgokat, nem kell megtanulnia rendesen viselkedni?

Nincs gyerekem, és egyébként sem vagyok otthon a koraszülött témában, a családban a szóban forgó gyerekek az elsők, akik így születtek. Szeretném megtudni, van-e alapja, amit a testvérem mond, vagy csak ráfogja, mert őt nem zavarja az alábbi viselkedés. Felállás a...

Mi van, ha valaki egész életében nagyon szeretne kisbabát, de sosem jön össze és most,40 évesen lenne rá lehetősége?

19 évesen elköltöztem, sokfelé volt munkám, közben tanultam is, több szakmát elvégeztem tanfolyamon/levelezőn, többször volt párkapcsolatom, de sosem jutottunk a gyerekig, vagy a férfi nem akart semmiképp stb. Most áthelyeztek és megismerkedtem egy férfivel, akinek...

Aki egész életében ódzkodott a nőgyógyászoktól, hogy viselte el, hogy terhesség és szülés alatt idegenek bámulják a nemi szervét?

Persze értem, hogy pszichésen ez más, mert a baba épsége lebeg a nő szeme előtt, de mégis, hozzá lehet szokni ehhez?

Egy nő egész életében, hány gyermek kihordására lenne képes?

Volt már arra példa a történelemben, hogy védekezés nélkül, minden lehetséges babáját megszülte valaki? És vajon a szervezet (most a változókoron kívül) magától terméketlenné válik, mert mondjuk annyi volt a "limit"?

Rossz CTG érték, mekóniumos magzatvíz - az orvos mégsem császároz. A gyerek egész életében sérült lesz, ápolásra szorul, pedig semmi baja nem lett...

Olvasgattam mekóniumos magzatvíz témakörben, úgy találtam meg ezt a cikket. Képtelen, de tényleg KÉPTELEN vagyok felfogni, hogy ilyesmi hogyan történhet meg.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!