Normális hogy ekkora traumát okozott?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mi van ? Ezért haragszol vagy haragudtál? Ez baromság. Javaslom fordulj pszichológushoz. A szüleid jól döntöttek - ez nem az egyiktek vagy másiktok jobban szeretetéről szólt - hanem, hogy 7 évesen ne láss ilyet. Nem véletlen nem lehet a szülészeten sem bent a gyerek az anya mellett. Miért szerették volna ettől jobban a születendő tesód?
Vagy valami szadista vagy, hogy látni akartad anyud szenvedni ? Ez elég morbid.

válasza:

válasza:

válasza:Ideje felnőnöd. Nem, nem volt normális, hogy ez traumatizált téged. Tudod mi traumatizált volna csak igazán? Ha 7 évesen látod szülni az anyádat.
Biztos mindkét oldalról voltak baklövések, de csak ezért nyilván nem volt jogos ahogy a szüleiddel bántál. Nekik viszont észre kellett volna vegyék, hogy valami nem kerek, és segítséget kellett volna kérniük neked. Most már kérhetsz magadnak is, mert szerintem az egész nem ér annyit, hogy egy életre elvágd magad a családodtól.
Kapcsolódó kérdések:
15 napja volt a császárom. Pár napja elkezdtem időnként éles, szúró fájdalmat érezni a huvelyemben. Ez is a gyógyulás része? Vagy menjek vissza az orvosomhoz ?.
Szexuális izgalom hatására tompán mindig fájt a gátmetszés helye.(8 hónapja szültem) Maga a metszés,seb viszont gyorsan gyógyult, egyaltalan nem volt vészes az egész. Mégis még mindig érzem felizgult állapotban. Nem mondanám erős fájdalomnak, inkább tompa kellemetlenségnek.
3 napja szültem, és egész terhességem alatt szedtem vitaminokat. Előtte vashiányos voltam, de ez sokat javult terhesség alatt, szedtem a vitaminokat amiben vas is volt meg sok más szükséges vitaminokat, ugyanazt szedem most is, de akkor miért vagyok ennyire sápadt,...
7 hete szültem császármetszéssel. Jövő hét után fogad az orvosom. Köldök alatt lóg a hasam. Köldök mellett pedig van 1-1 besüppedt rész. A lógó rész és a seb környékén gyakran szúr, fáj, pedig alapvetően érzéketlen a terület. A seb szépnek mondható, vékony vonal,...
A 6 hetes kontrollon mindent rendben találtak. Mivel császároztak ezért nem is értem hogy hirtelen ha tüsszentek miért csorog be a pisi vagy ilyen nyákosabb barna folyásom van. 8 hónapja együtt lét sem volt mert nem kívánom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!