A sztárok, celebek, hírességek mind programozott császárral szülnek? Vagy ez csak legenda?
Az énekesnők, színésznők, sportoló nők, modellek, egyéb ismert emberek valóban mind programozott császármetszéssel szülnek?
Mi lehet az oka? Sok pénzük van, és magánban megoldható a császár kérésre? Vagy túl elfoglaltak, és a prog. császárral van a legkisebb nyűg?
Mennyire igaz a fenti állítás, mit gondoltok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem ertem, 2025-ben miert tema meg mindig ez, hogy ki hogyan szult. Bar aki gonoszkodni akar, ugyis tud mindkettobe rosszat talalni. Az egyik oldal szerint a csaszar nem szules, meg csak kenyelembol valasztjak a nok, feltik a testuket, onzok, stb. A masik oldal meg azt nyomatja, nekik legalabb nem szakadt szet a puncijuk, nem varrtak oket tokatol-bokaig, nincs mehsullyedesuk, holyagservuk es a tobbi es a tobbi.
Szoval na, nekem ez fura. En annyira leszarom, egy dolgom szoktam megutkozni, amikor valaki kihangsulyozza, hogy o mindenkeppen siman szeretett volna szulni, vajudott 24 orat, hasbakonyokoltek, vakumoztak, es szanaszet repedt, nem tudott ulni hetekig, de milyen jo, hogy neki csak sikerult huvelyi uton szulni.
Nekem ez kicsit visszas, es ezt ugy mondom, hogy csaszaros voltam, de egyaltalan nem az volt a terv, hanem igy alakult.

válasza:#3
Te hány órát vajúdtál?
Mert nekem pl emiatt IS volt megváltás, hogy 6 óra után a fiammal (4. baba) császároztak. Első 2 gyerekkel 17-17 óra, harmadikkal “csak” 7, de utólag kiderült, az is túl sok volt a körülményekhez mérten.

válasza:Nem tudom, hogy milyen átlag van a celebek között szülés tekintve.
Mondjuk Nyugat-Európában a legtöbb helyen, meg gondolom Amerikában is az átlag nő is megválaszthatja a szülés módját sima ellátásban is. Szerintem teljesen egyéni, hogy ki melyik módszert érzi biztonságosabb akkor, jobbnak, szimpatikusabbnak.

válasza:

válasza:Óriási tévedés, hogy a szülésnek két formája van, és az anya abból jogosult választani. Ez konkrétan nem igaz.
NEM. A szülésnek egyetlen egy természetes, egészséges, normális módja van: a hagyományos (a körülmények és pozitúrák így is változatosak).
A császármetszés nem egy szülési módszer, hanem egy komoly, nagy hasi MŰTÉT, amit szükség esetén, az anya és a baba életének védelme miatt végeznek el (olykor végveszélyben).
Szerintem ezt "választani" nem emberi jog, hanem csakis orvosi döntés eredménye lehet. (Hogy egyre több ilyen van, annak magyarázata a nők gyengébb állapota, idősebb kora.)
Amelyik celeb eldicsekszik vele, hogy márpedig ő így döntött, az vagy hazudik (holott eü. oka volt), vagy tényleg ostoba önzésből vásárolta meg az orvosi döntést.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Angol forumon futottam bele ilyen válaszokba. Hatodik hónapban vagyok első gyerek.A mellem amúgyis nagyon érzekeny,de nagyon fura ezt elképzelni.
És ha létezik akkor 4 vagy több gyereknél hanyadiknál jön ki?
Azt hallottam, hogy általában a lány babákkal könnyebb, mert magasabb a fájdalomküszöbük, kiegyensúlyozottabbak, kevésbé nyűglődősek. Nálatok ez bejött?
A gyermekem nagyon taknyos lehet hiába szinte óránként szívom, mégis ki csorog olyan mennyiségben termelődik! Sír gyógyszer ellenére is. A fogzásba csúsztunk bele keményen?
A teszt vonal olyan erős volt mint a control csík vagy erősebb?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!