Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megbántátok, hogy a párotok...

Megbántátok, hogy a párotok benn volt szülésnél? Ha igen, miért? Férfiak, köztetek van, aki megbánta?

Figyelt kérdés
2025. szept. 20. 16:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2025. szept. 20. 16:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2025. szept. 20. 17:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem és ő sem, különben nem jött volna be önként és dalolva a másodikra, pedig találhatott volna kifogást, hisz vigyázni kellett a nagyobbra is
2025. szept. 20. 17:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem és ő sem
2025. szept. 20. 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem

3-szor volt benn

Nagyon jó volt, hogy ott volt

2025. szept. 20. 17:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Kevés annál jobb dolgot találtak ki, minthogy az emberrel ott van a párja ebben a helyzetben.

Amúgy 2szer is bent volt a férjem, azóta is szószólója, hogy neki nagy élmény volt, más se hagyja ki.

Amúgy nem nézte premier plánban a dolgot, a fejemnél volt.

2025. szept. 20. 18:11
 7/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem, de nekem végül sürgős császár lett, így csak a vajúdás alatt volt bent a férjem. Akkor még azt hittem, jó ötlet, ha bent van velem, és igazából egészen pár héttel ezelőttig nem is bántam meg, hogy bejött (már 2 éves lesz a gyerekem). Nemrég vallotta be elég vulgarisan, hogy amúgy nem szívesen látta volna, ahogy kitolok "ott" egy gyereket...de az én férjem érzelmi intelligenciája nulla, erre már egy ideje rájöttem.
2025. szept. 20. 18:23
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem, és ő sem. Végig nézte, ahogy kibújik. Másodiknál is bent akart lenni, csak túl gyors volt a kisfiam. :)
2025. szept. 20. 19:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Még egy szavazat a nemre :) A másodikra is szeretett volna bejönni, de a kislányunk az első tolófájástól számított 20. percben megszületett :D Ő addig a nagytesót adta át anyukámnak és kifogott két piros lámpát a kórházba visszafelé :D
2025. szept. 20. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Két császár volt, az első nagyon mély nyomot hagyott benne. Ő ölelte magához először a kislányát és a második szülésnél is ott volt végig, megkapta akkor is a babát és ez pótolhatatlan élmény lett.
2025. szept. 20. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak, megbántátok, hogy bent voltatok szüléskor? Változtatott valamit a kapcsolatotokon?

Tapasztalat érdekel, nem tudom ki mennyire bámészkodott, de másképp néztetek ezután a párotokra? Váltott ki belőletek undort későbbi szexnél?

Természetes szülés után választott császár. Megbántátok?

Vagy ha bevállaltátok a másodikat is simán megszépítette az elsőt vagy még rosszabb volt?

VBAC megbántátok? Lett probléma belőle?

Gyógytornászom véleménye, hogy sok olyannal találkozik, akinek ezután komplexebb terápia kell. Hegkezeles a korábbi műtét miatt és gátizom torna. Természetesen elsőre Ő is a termeszetest preferálja, itt a VBAC ami kérdéses.

Történt vagy mondtatok olyat a szülés közben a szülőszobán a személyzet előtt amit utólag megbántatok és szégyelltetek ?

Gondolok arra, hogy kicsúszott egy olyan mondat, vagy szó, vagy tettetek valamit a fájdalom közepette ami a kontrollotokon kívül volt és utólag kísértett benneteket ? Legszívesebben visszamentetek volna az időbe, hogy visszacsináljátok?

Kismamák, akik császármetszést VÁLASZTOTTAK megbántátok?

Ez a kérdés, konkrétan azokhoz a kismamákhoz szól, akik választották a császármetszést. Akik meg tudták oldani ( külföld, magán kórház, fizetés stb. ) Nem kérek az olyan kommentekből, hogy Magyarországon ez tilos, meg nem is anya az aki így szült. Azoknak a véleményére...

Ti kértetek epidurális érzéstelenítőt? Jó volt, vagy megbántátok?

Decemberben fogok szülni, nem tudom, kérjek e. Mik a tapasztalataitok vele?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!