Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vélemények róla? Sok a rossz...

Vélemények róla? Sok a rossz élmény?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Rengeteget olvasok a Nyíregyházi kórházról. 38hetes vagyok. 2hete járok oda terhes gondozásra. Máshova jártam előtte de költözés miatt sajnos ez van a legközelebb.

Tudok véleményeket írni róla? Pl akik mostanaban szültek ott. Volt pár halál eset az elmúlt években. Azt hiszem picit félek ezek után. 2hét alatt tapasztaltam jót is de találkoztam bunkó orvossal is 🫣

Köszönöm ha írtok róla.

2025. szept. 23. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Van jó pàr kórház az országban, amikről horror sztorik terjengenek...

De a valóság az, hogy bármelyik kórházban előfordulhat komplikáció, amit általában sikeresen megoldanak, de néha sajnos nem...

Egyébként a Debreceni klinikán van a legjobb szülészet azon a környéken...

2025. szept. 23. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
81%

1, ez olyan, hogy én szültem a Kenézynen meg a Klinikán is, és a Kenézyben sokkal különb volt az ellátás.

A Klinikának csak a híre jó, a valóság meg nem az.

2025. szept. 23. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én annál szültem Fehérváron akit nagyon sokan szídnak. Pont ő volt bent. Nekem semmi problémám nem volt a dokival. Mégcsak bunkó se volt velem. Ez olyan, hogy valakinek jó valakinek meg nem. Te is magad fogod tapasztalni. Lehet te teljesen másképp fogod megélni mint más.
2025. szept. 24. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyíregyházánál Miskolc is jobb!
2025. okt. 9. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Akinek rossz élmény volt a szülése, vagy borzalmas volt, az általában az orvosok hibája?

Sok anyuka írta már itt Gyakorin, hogy ilyen meg olyan nehezek voltak a szülései, nem akarja még1x átélni, meg hogy rengeteget sírt, kiabált közben, stb. Sok traumatikus szülésről is olvastam már, de azokat most nem írom le részletesen. Az orvosi beavatkozások...

A szülés jó vagy rossz élmény volt inkább?

Tesóm és sógornőm szerint nem volt olyan vészes a szülés,barátnőm szerint olyan volt mintha hátába szúrtak volna kést,és megforgatják.te hogyan emlékszel vissza rá?

Milyen élmény volt neked az első szülésed?

Mitől volt jó vagy rossz? Befolyásolta, hogy vállalsz/vállaltál még gyereket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!