Vélemények róla? Sok a rossz élmény?
Sziasztok. Rengeteget olvasok a Nyíregyházi kórházról. 38hetes vagyok. 2hete járok oda terhes gondozásra. Máshova jártam előtte de költözés miatt sajnos ez van a legközelebb.
Tudok véleményeket írni róla? Pl akik mostanaban szültek ott. Volt pár halál eset az elmúlt években. Azt hiszem picit félek ezek után. 2hét alatt tapasztaltam jót is de találkoztam bunkó orvossal is 🫣
Köszönöm ha írtok róla.

válasza:Van jó pàr kórház az országban, amikről horror sztorik terjengenek...
De a valóság az, hogy bármelyik kórházban előfordulhat komplikáció, amit általában sikeresen megoldanak, de néha sajnos nem...
Egyébként a Debreceni klinikán van a legjobb szülészet azon a környéken...

válasza:1, ez olyan, hogy én szültem a Kenézynen meg a Klinikán is, és a Kenézyben sokkal különb volt az ellátás.
A Klinikának csak a híre jó, a valóság meg nem az.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
tényleg érdekel, kinek miért lesz szép élmény.
A szülésnek nem természetesen, és jól kellene lezajlania? Mi szokott általában belerondítani?
Sok anyuka írta már itt Gyakorin, hogy ilyen meg olyan nehezek voltak a szülései, nem akarja még1x átélni, meg hogy rengeteget sírt, kiabált közben, stb. Sok traumatikus szülésről is olvastam már, de azokat most nem írom le részletesen. Az orvosi beavatkozások...
Tesóm és sógornőm szerint nem volt olyan vészes a szülés,barátnőm szerint olyan volt mintha hátába szúrtak volna kést,és megforgatják.te hogyan emlékszel vissza rá?
Elmeséled milyen volt testileg és érzelmileg is megélni?
Mitől volt jó vagy rossz? Befolyásolta, hogy vállalsz/vállaltál még gyereket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!