Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után mennyivel sikerül...

Császár után mennyivel sikerült székletet produkálni ?

Figyelt kérdés
2 napja csaszaroztak, de még nem érzem, h kellene. Szelek mennek rendesen, de nem érzem h kellene wcre mennem. Baj lehet ?
2025. nov. 5. 13:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ket nappal utana. De kaptam kupot, azzal sikerult.
2025. nov. 5. 13:31
 2/11 Hermit moldovenesc ***** válasza:
100%
3 nap után sikerült, kúp nélkül. Szerintem nálad sincs baj.
2025. nov. 5. 13:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én dulcolaxot kaptam (vagy dulcosoft, nem tudom), és azzal sikerült rá 6-12 órával, rajta is van a betegtájékoztatón, hogy úgy hat. De kb 3 hétig nem is mertem utána máshogy wcre menni, csak hashajtoval, mert féltem, hogy az erőlködéstől mennyire fájna a hasam, hiszen amúgy is szörnyű volt 😅
2025. nov. 5. 13:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kellett vagy 4 nap. Bőven otthon voltunk, mikor sikerült.
2025. nov. 5. 13:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sima székletlazító mellett ment. A nélkül semmi. Dolcosoft jó.
2025. nov. 5. 14:03
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Harmadik nap hajnalban, kértem kúpot. Inger nekem se volt. Nem volt durva amúgy, úgy már viszonylag könnyen ment.

"Sima" hashajtó is jó lett volna, csak nem volt nálam. Otthon még párszor vettem be, hogy ne kelljen erőlködni, de nem sokszor kellett.

2025. nov. 5. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Nalunk kb mindenki behazudta viziten. En 3.nap voltam talan 2x. Az elsovel en sem, ott en is hazudtam ,annyira haza akartam menni mar.
2025. nov. 5. 17:13
 8/11 anonim ***** válasza:

3. nap, spontán, nem kellett erőlködni (de én megúsztam a terhességet is aranyér nélkül, tudom, hogy genetika is, de féltem tőle, szóval oda is figyeltem a megfelelő rostmennyiségre, folyadékra, mozgásra).

Magánklinikán szültem, én aggódtam, hogy még mindig nincs, olvastam, hogy szülés után ez is milyen központi kérdés a hazamenetel kapcsán, de a viziteken megnyugtattak, hogy amíg nincs panasz, nem feszül, fáj, puffad stb., addig nem kell aggódni, lesz majd, igyak sok folyadékot, székletlazító ételeket majd otthon, sok rostot (ott mondjuk a kórházi kaja is finom, szülés utáni regenerálódást szolgáló, tápanyagokban és rostban gazdag volt). Kúpról vagy hashajtóról szó sem esett, 2. nap kérdeztem, hogy mi lesz, ha a 3. nap reggel sem lesz (aznap engedtek haza), mondták, hogy semmi, hashajtót nem javasolnak, de ha panaszokat okoz, zavar, akkor glicerines kúpot vegyek a patikába és otthon használjam.

2025. nov. 5. 18:21
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Másnap a reggeli kávém után.

Mind két császáromnál így volt.

Nekem egyébként is gyors az anyagcserém.

2025. nov. 5. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Én már azon gondolkodtam, a kúpot fogom behazudni, amit 2 nappal később adtak, amikor kérdezték, volt-e már és hát, nem. Szívesebben maradtam volna még 1 napot, vagy egy hetet, vagy amennyit csak akarnak, mint hogy kúpot dugdossak. De végül rá 3.napon, az eredeti hazamenetel napján sikerült.
2025. nov. 6. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Lehetséges már 8. héten terhességi cukor tüneteket produkálni?

Kijöhet ilyen korán valakinél? Tény sajnos hogy elég sok szemetet összeettem az utóbbi 4 hétben. Tipikus stressz evés volt és baromira bánom és oda is fogok figyelni mostantól. Válthat ez már ilyen korán ki rosszat? Állandóan szomjas vagyok, száraz a szám, a bőröm....

Gátvarrás után mikor tudtatok először székletet “produkálni”?

Sziasztok. Ma van a 3.napja, hogy szültem, de nem merek elmenni wc-re. Tudom, hogy el kell de nem merek nyomni sehogy sem. De ha osszeeszek joghurtot meg gyumolcsoket lehet csak a hasam fajdul meg es nem hajt meg. Valaki valami tipp? Gondolom voltatok ebben a cipoben ti is :(

Ha tudom hogy szülés után úgyse tudok kakit produkálni, kérésre adnak székletlazítót?

Mindig problémám volt a napi széklettel, életemben nem tudtam mindennap kakilni sosem. Kiskoromban 5(!) naponta, mostanra mindenféle rostos étellel elértem hogy el tudok menni minden másnap. De kizárólag csak otthon tudok wc-zni. Szóval borítékolhatom, hogy a...

38+5 hetes kismama vagyok, már egy ideje jóslózok, keményedik a hasam, tegnap óta a derekamra is kisugárzik és a hasam is tegnap óta megy, ma...

Egy hete még zárt voltam, bár a vizsgálat után véreztem picit, magzatvíz átlagosnál picit kevesebb, a baba rendkívül élénken, erősen mozog. A hasmenés furcsa, mert amúgy nem fáj a hasam, csak szimplán 1-2 óránként ki kell rohannom...

A szülés lassú beindulásának lehet olyan "tünete", hogy úgy érzem állandóan ka. nom kell, de nem birok produkálni semmit, mert olyan mintha szorulásom lenne?

Állandóan folyik belőlem valami váladékos folyás és a tisztasági betétem is átázik tőle.Fájásaim szinte nincsenek csak néha görcsölgettek.40+3heteske

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!