Székesfehérvári kórházban lehet 1 ágyas szobát kapni szülés után? Nem baj, ha fizetni kell érte

válasza:Egyetlen egy darab egy ágyas szoba van. Nem lehet érte fizetni, elvileg mázli hogy oda kerülhet-e az ember, gyakorlatilag az ikreseket és a protekciósokat teszik oda.
De nekem az a tapasztalatom, hogy odafigyelnek kit kivel tesznek egy szobába. Gyanús, hogy a négy ágyas szobába amibe kerültem nem véletlenül volt mindenki diplomás és hüvelyi úton szült.
(Szerintem a császárosok vannak a 2 és 3 ágyas részen, a hüvelyivel szültek a 4 ágyason, de mindegyik felújított, rendezett, elektromosan mozgatható ágyakkal, minden szobához külön mosdóval.)

válasza:

válasza:#2 Nem kell megkérdezni, benne van a kiskönyvben a legelső oldalon...
Amúgy a mondanivalóm lényege az lett volna ennél burkoltabban, hogy nem kell attól tartani hogy 3 C-vel, vagy más kultúrájúval lesz egy szobában az ember, akihez jön majd a kiccalád, mert nem tűnt véletlenszerűnek a beosztás.
Nyilván lehet más ha teljesen teltház van.
Mi se kérdezgettük egymást arról ki mit végzett, de az anyakönyvezésnél hangosan tettek fel a szobában minden kérdést, és közte volt az anya és az apa legmagasabb iskolai végzettsége és foglalkozása is.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:2x szültem az elmúlt években szfváron.
Nálam pl nem volt a kiskönyvben a végzettségem/iskoláim :D
A szülésznő mondta, 1 ágyasba 90%-ban a főorvosok páciensei kerülnek, így kb esélyem sincs. Fizetni nem lehet érte.
Mind a 2x 4ágyasba tettek, ráadásul ugyan abba a szobába.
Először a szobatársaim: Egy 14éves cigány csaj első gyerekkel, egy 40+os cigány nő a 6.gyerekével és egy ágy üres volt.
Másodszor: Egy velem egyidős csaj, de ő császáros volt, első gyerekkel, egy koraszülöttes cigány lány, ő fenn a gyerek lenn. És egy néni aki nőgyógyászati műtétre várt.
Én diplomával, természetes szüléssel....
Szóval a válogatják kiket tesznek össze sem mindig jön be :D

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ez lesz majd az első szülésem és eléggé félek a kórházi szüléstől.
Sajnos nem kaptam listát.
Sziasztok! Babát tervezünk, egyelőre sajnos még nem jött össze. Felmerült bennem a kérdés, hogy ha majd arra kerül a sor eldönthetem azt, hogy hol szeretnék szülni? Kinéztem például a székesfehérvári szülészetet, amit most gyönyörűen felújítottak. De Szerkszárdhoz...
Kiváncsi vagyok ott hogyan zajlik egy szülés. Van e valamilyen tanács, hogy ha ott szeretnék szülni.
Jó lenne, ha apuka nem csak a látogatási időben lehetne bent velünk, hanem azon túl is, akár bent is aludhatna.. van v.i.p. szobája a fehérvái kórháznak? ha igen, oda hogy lehet "bekerülni"?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!