Kinek milyen tapasztalata van a győri kórház szülészetével kapcsolatban?
Ha szülnétek még egy babát ugyanoda mennétek vissza?
Szeretnék tájékozódni a lehetőségekről.

válasza:2 gyermeket szültem ott, 2022-ben és 2024-ben. Területileg nem is oda tartoznék, de magándokihoz jártam, aki ott dolgozik, így volt rá lehetőség.
NST-ktől kezdve, a szülésen át, a gyerekágyig, én mindkét alkalommal meg voltam elégedve mindennel. A személyzet profi (konkrétan “rossz” dokit nem tudsz kifogni), a szülésznők tündériek. Partnerek a szülési terv követésében is, amennyiben persze a baba és a te állapotod ezt lehetővé teszi. Császármetszést Győrben viszont csak tényleg utolsó utáni lehetőségként alkalmaznak, nagyon természetes szülés pártiak.
Én egy kicsit azt is éreztem, hogy az első gyerekes anyukáknak többet segítenek pl.mellrehelyezés, többször ránéznek, mikor a második gyermekem született nem igazán nyitották ránk az ajtót.
A szülészet maga szerintem elég jó állapotban van, a szobák 80%-a kétágyas és 2 szobának van egy közös vizesblokkja.
Bár nem lesz harmadik babánk, de ha úgy alakulna, én szívesen szülnék újra Győrben. Végig biztonságban éreztem magunkat mindkét szülés alkalmával, pedig az első az kifejezetten nehéz menet volt.
Ha van konkrét kérdésed, vagy kíváncsi vagy másra is, szívesen vàlaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Van bárkinek tapasztalata? :)
Milyenek a dolgozók? Kortermek? Császármetszés menete esetleg? Babának vinni kell mindent vagy pelust törlőkendőt stb biztosítanak?
Péterfybe nagyon nem jò tapasztalataim voltak.
Minden érdekel, most költöztünk ide, nem ismerek senkit aki tudna róla mesélni.
Én úgy tudom, hogy nagyon szépen fel lett újítva és kulturált a szülészet. A kistarcsai kórház facebook oldalán viszont valaki nagyon szidta a szülészeten uralkodó állapotokat. Van bármi tapasztalat, jó vagy rossz a körülményekről, szülészeten dolgozókról?? Én szívesen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!