Velemeny a pécsi szuleszeti klinikarol? Aki ugy mostanba szült par jo tanacs esetleg miket adnak hany napig kell bent lenni?

válasza:

válasza:A csecsemős nővérek elég normálisak, van köztük több fiatal is, nincsenek úgy kiégve.
Császáros voltam nehezen indult a szoptatás, szó nélkül adták a tápszert, mondta a nővér, hogy szívesen segít,megmutatja hogyan próbáljam, de nem akar erőszakos lenni, csak akkor ha én is akarom, ha nem szeretném, akkor marad a tápszer. Nem voltak előítéletesek, katonásak, hogy igenis kell, ettől sokkal nyugodtabb voltam és végül sikerült. Műszakváltáskor bejöttek, bemutatkoztak, mondták ha bármi van, szóljunk nyugodtan.
A gyerekágyas ápolók (akik az anyukákért felelnek) kritikán aluliak voltak 1-2 kivételével. Műtét után mozdulni alig tudtam, a bőröndjeimet lerakták az ágy elé a földre, le sem tudtam hajolni hogy betétet vagy egy vizet kivegyek legalább, a szobatársaim segítettek. Simám odadobták az ágyra a kaját, a harántlepedőt is, hogy majd cseréljem ki magam alatt stb.
Hiába kértem, hogy kicsit kapcsolják le a légkondit (szobatársak beleegyeztek) pont a fejem fölött volt, egész nap ment rá a hideg, nagyon fájt a fejem.
Kaja kb. ehetetlen volt.

válasza:Tavaly novemberben szültem program császárral. A szülőszobán rendesek voltak míg ott voltam.
Az orvosok munkájával elégedett voltam.
Viszont teltház volt, egy rémálom. 5 felnőtt+5 gyerek egy szobában, ez volt a legrosszabb. Nekem.Meg az ápolók nagyon nem voltak rendesek.
A kaja meg undorító volt , azokban a nagy műanyag dobozokban, olyan mosogatószaguk volt. Nem értem miért ilyenekben adták. Mi eleinte pépes kaját kaptunk. 4 napot voltam bent. De mikor már a 3. reggeli, vacsora volt kefír meg tuc keksz? Hát azóta rá sem bírok nézni a tuc kekszre.
Szakmailag meg voltam elégedve, de minden mást utáltam.

válasza:Ha van rá keret, kérj fizetős szobát a szülés után. Van "pécsen szülünk" csoport a facen, ott segítenek sok dologban. Érdemes belépni.
Én 4 éve szültem, a szülés szuper volt, mindenki nagyon kedves volt, a csecsemősök is nagyrészt kedvesek voltak, de volt pár bunkó nővér, akik segítség helyett csak leszóltak, gyengének tituláltak alig 24 órával a császár után, az után, hogy jelentős mennyiségű vért vesztettem, és az orvos a vérátömlesztésen gondolkodott.
A kaja moslék volt, pláne a pépes császáros menü.
Kapcsolódó kérdések:
Eddig egyszer szültem, ahol 6 voltunk egy szobában, ami nagyon zavaró volt, mert konkrétan nem lehetett pihenni! Mivel hol az egyik anyukának sírt fel a babája hol az enyém sírt... Konkrétan se nappal se északám nem volt... Érdekelne hogy, aki a Szent Margit kórházba...
milyen élmény volt? Sokan ajanlottak, hogy fogadjak fel szulesznot , mert nem nagyon foglalkoznak az emberrel.
Kérlek magyarázzátok el Ha én magán dokihoz járok aki nem rendel csak magánba hogyan tudok kórházba szülni? Vagy jelentkezzek oda is be hohy majd jövök 9 hónap múlva? De addig magán a dokim? Le lehet adni a leleteket? Az orvosom elvileg szülész de csak egy rendelője van
Aki mostanaba szült ! Mi az amit adnak, es mit kell csomagoljak magamnak es a babának ?
Most fogok itt eloszor szulni es felek nem ismerek egy orvost szulesznot sem es egy ket helyen eleg roszakat olvastam de persze nem sajat tapasztalatuk volt ismik baratno testver. Engem olyan erdekelne aki tapasztalta. Nem fogadok orvost elozo babaimat vacon szultem....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!