Valóban ennyire borzasztóan fájnak a jóslófájások?

válasza:Igen, tudnak :) Mormogj, nyőgj, káromkodj, ami jól esik.
Egy idő után már beszélni sem lesz kedved, erőd. Na akkor lesz igazán beindulva a buli.
Nekem segített ha ráborultam az ágyra, hogy a seggem az égnek meredt és dülöngéltem jobbra-balra, előre-hátra.
Meg a fittlabdán pattogás is jó volt valamennyire.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ezek már igazi fájások, szülni fogsz, de lehet csak 1,5 nap múlva. 10-15 percesekkel még teljesen felesleges volt kórházba menni és teljesen felesleges lett volna az is, hogy bent tartsanak.
Ha bent tartanak azóta is egy közös vajúdóban lennél a férjed nélkül. Az miért lenne jó? (Ha mindenkinek aki 1,5-2 nap múlva szül szülőszobát adnának 20 szülőszoba se lenne elég egy kórházba, és személyzet se lenne elég, miközben ilyenkor még semmi sem történik.)
Akkor kell visszamenni, ha kb 5 percenként jönnek és fájás közben már nem tudsz beszélni, nem tudsz másra koncentrálni, a pokolba kívánsz mindenkit aki hozzád szól közben.

válasza:Nekem is így kezdődött az első szülésem, nem jósló ez, hanem elkezdődött, csak még az elején voltál, azért küldtek el. Én nem voltam hajlandó hazamenni, az elsőtől számítva 14 óra múlva megvolt a lányom.
Könnyű szülést és sok boldogságot! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Második babámat várom, de elsővel nem volt ilyen. Menzesz szerű görcsöm van. De nem ez a jön megy, hanem a konstans érzem. Mintha mensiznék. Ez jóslófájás? Amúgy egész nap érzem. Hajnalban egy másfél órát, aztán 10 órától szinte folyamatosan kisebb kihagyásokkal. Ma vagyok 36+6.
37+6 hetes vagyok, szóval már időben, az nem gond. Második babám, és egy hete minden nap jóslófájásaim vannak, reggeltől estig, éjszaka már kifejezetten durvák, mint egy erős menzeszgörcs de biztos, hogy csak jósló, zuhany/séta esetén elmúlnak, meg nincs is bennük...
Az alhasamnál érzek most már elég sokszor ilyen görcsszerű, nyilalló jellegű érzést. 38 hetes vagyok. Hátul fenék, derék részen is érzek hasonlókat. Első babámnál semmi ilyen nem volt. Szombaton néztek méhszájat, 3100 jelenleg.
Joslok csak, de 2 napja folyamatosan görcsök jonnek. Ma voltam ctgn de semmit sem láttak.
Sziasztok ne nevessetek ki de abszolút elkèpzelèsem nincsen, milyen lehet ez a jóslófájàs illetve hogy ez az-e. Szóval a hasam alja rèszènèl èrzem egy kèt napja pàrszor kis időre. Ilyen kis csipkelödös feszülős èrzès. Ha pihenek leülök lefekszem elmúlik. Van hogy egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!