Termeszetes szules es tag huvely?
Mindket oldal velemenye erdekelne. Öszinten a ferfiktol is.
Szules utan valos felelem hogy a huvely tag marad?

válasza:

válasza:

válasza:Es ha meg csak ez lenne a legnagyobb baj, akkor hidd el, szerencses vagy, mert intimtornaval nagyon jol lehet rajta segiteni.
Nekem nem lett tag a huvelyem, de mehsullyedesem lett meg inkontinenciam. Mondjuk nem a szules okozta ezt, mar terhesseg alatt kezdodott a problema.
Szoval az van, hogy aki beszopja, az beszopja. Szerencse kerdese.

válasza:A férjem szerint nem változott.
Terhesség alatt volt "tágabb", mert olyankor lazábbak a szövetek. Utána visszaállt minden.

válasza:

válasza:A tág hüvely NEM a szülés miatt lesz, hanem a terhesség segítheti elö, a fö ok azonban a medencefenék izmainak gyömgesége. Ezt meg lehet elözni, illetve késöbb helyre lehet állítani intimtornával (Kriston Andrea módszere)
Én sajnos sokáig nem tudtam erröl a lehetöségröl, két császár után lett laza a hüvelyem, illetve hólyagsérvet is kaptam. Már 40 fölött voltam, amikor hallottam, hogy van ilyen intimtorna, egy hónap rendszeres gyakorlás után aa hólyagsérvem megszünt (eredetileg ez volt a célom), emellett a párom rákérdezett, mit csináltam, hogy az utóbbi idöben kifejezetten feszes lettem, neki sokkal jobb érzés.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Neztem kepeket szules utan,es eleg durva ahogy fest kozvetlenul utana…nehez elhinni,hogy az kepes regeneralodni marmint eredeti allapotaba… Oszinten leirnatok nok,hogy ugyanolyan picike lesz-e valaha ujra ? Es ne irjatok azt,hogy kivul a lyukat osszevarrjak es...
Regen a suliban a dokim megallapitotta hogy csipoasszimetriam van es javasolta az ortopediat. En buta kolyok fejjel nem mentem el. Most evekkel kesobb nincs tunetem, nem faj semmim de babat varok. Papirom nincs arrol hogy csipoasszimetriam lenne. Szoljak a dokinak hogy...
Csak olyanok valaszoljanak akik igenyeltek ilyet.
30 hetes terhes vagyok, -10 dioptrias szemuveget hordok, valamint terhessegi cukorbeteg vagyok. Ilyen elozmenyekkel, ti mernetek vallalni a termeszetes szulest? Valoszinu nem kis sulyu baba lesz. Vedono minden alkalommal elmondja, hogy legyen csaszar, illetve a 2...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!