Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 34 hetes vagyok. Nálatok...

34 hetes vagyok. Nálatok melyek voltak a biztos jelek, hogy hamarosan jön a baba?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanra, aki 35-37 hét között szült.

Nálam a baba 2 héttel "idősebb" az ultrahang alapján.

2025. dec. 19. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elfolyt a magzatviz, előtte nem nagyon volt jele, kis derekfajdalom.
2025. dec. 19. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

35 hetesen.

Este elkapott egy szörnyű érzés.

Mint a halálfélelem. Sosem éreztem előtte ilyet. Inkább lefeküdtem aludni. Fél óra múlva elfolyt a magzatvíz, álmomban.

Első pont időre jött, reggel fájásokkal indult, ami erősödött.

2025. dec. 19. 23:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Hú, passz. 36+4 reggel hánytam (amúgy az egész terhesség alatt ez volt a második) nap közben kicsit erősebbek voltak a jóslók, és végül este 10-kor elfolyt a magzatvíz. Másnap 15:15-kor pedig megszületett. Fogalmam sincs, hogy a hányás pl. annak a jele volt-e, mert a savam nagyon durva volt az utolsó trimeszterben végig..

Most pedig 32 hetes vagyok, de a méretei 1-2 héttel nagyobbak, mint a valós kora.

2025. dec. 19. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Elfolyt a magzatviz, ennyi. Nem volt jele, nem derult ki, hogy miert, az en babam nem volt nagyobb a koranal, egyszeruen csak igy alakult, 36 hetes voltam. De nem volt semmi gond.
2025. dec. 20. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
37 hetesen szültem. Elfolyt a magzatvíz éjszaka, arra ébredtem. Semmi különösebb jele nem volt, talán az, hogy este erősebben és többet mozgott a kisfiam, mint előtte valaha.
2025. dec. 21. 09:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Itt vagyok lassan 37 hetesen. Semmi jel. Azaz minden éjjel beindulnak a fájások, de aztán semmi. Már nagyon elegem van, mozogni sem bírok, semmi energiám, csak aludnék 0/24-ben. Már 3 kg-nál is több a baba, elég nagy. Továbbra is pontosan 2 héttel többet mutat
jan. 5. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

34 hetes korban a fejvégű, de arctartásos pozíció még változhat?

Első babám sajnos császárral született, de már viszonylag rég. 5 éve. Ő rendesen be volt helyezkedve, de sajnos így is indítani kellett, kevés magzatvíz és túlhordás miatt, aztán műtéttel született. Most nem ragaszkodom semmihez, ha baj van vagy nem alakul úgy is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!