34 hetes vagyok. Nálatok melyek voltak a biztos jelek, hogy hamarosan jön a baba?
Gondolok itt olyanra, aki 35-37 hét között szült.
Nálam a baba 2 héttel "idősebb" az ultrahang alapján.

válasza:

válasza:35 hetesen.
Este elkapott egy szörnyű érzés.
Mint a halálfélelem. Sosem éreztem előtte ilyet. Inkább lefeküdtem aludni. Fél óra múlva elfolyt a magzatvíz, álmomban.
Első pont időre jött, reggel fájásokkal indult, ami erősödött.

válasza:Hú, passz. 36+4 reggel hánytam (amúgy az egész terhesség alatt ez volt a második) nap közben kicsit erősebbek voltak a jóslók, és végül este 10-kor elfolyt a magzatvíz. Másnap 15:15-kor pedig megszületett. Fogalmam sincs, hogy a hányás pl. annak a jele volt-e, mert a savam nagyon durva volt az utolsó trimeszterben végig..
Most pedig 32 hetes vagyok, de a méretei 1-2 héttel nagyobbak, mint a valós kora.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Első babám sajnos császárral született, de már viszonylag rég. 5 éve. Ő rendesen be volt helyezkedve, de sajnos így is indítani kellett, kevés magzatvíz és túlhordás miatt, aztán műtéttel született. Most nem ragaszkodom semmihez, ha baj van vagy nem alakul úgy is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!