Mennyire fàj a szülés?mihez hasonlítható?

válasza:

válasza:"csak" vajúdtam, aztán sürgősségi császár lett belőle. A vajúdás nekem olyan volt, mintha ketté akarnának feszíteni a derekamnal fogva, miközben egy nagy nyomás is nehezedett rám, és ez lefelé sugárzott, ez egyre erősebben. Az eleje nem volt vészes, de a végére nagyon durván fájt. Kaptam oxitocint sikertelen indítás után, azt mondják, oxival rosszabb.
A császár utáni fájdalom pedig hetekig még brutálisabb volt. Nem tudtam felkelni az ágyból, csak kb 5 perc alatt, hajolni egyáltalán nem tudtam, stb. Kb 1 hónap után múlt el.

válasza:UI.: nekem a menstruáció nagyon durván fájdalmas volt évekig (amíg nem kezdtem el fog.gatlot szedni), de a szülés 1000x rosszabb, én nem tudom összehasonlítani a kettőt, pedig sokan mondják, hogy ugyanaz, csak felerositve, de nekem teljesen más jellegű fájdalom volt. Csak azért írtam ezt, mert írta valaki a menszit
2es voltam

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekem derékba,combba sugárzó volt.
2x szültem,2x vágtak és észre sem vettem. Azért amikor egy ennyire kényes helyen beléd nyisszantanak ollóval és meg se érzed mert máshol úgy fáj,az kemény dolog.
Anyósom mesélte,hogy nagyon régen még fiatal korában epegörcse volt, és kijött az epekő.
A szüléshez hasonlította a fájdalmat.
Ugye nem szülés előtt állsz, mert nem kéne ilyeneket olvasod 😃

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már minden órásnak számítok, kérek mindenkit hogy ne ítéljen el, eleget kapok utcán lenéző tekintetekből esetenként trágár szavakkal illetnek. Köszönöm a válaszokat előre is:)
Mihez hasonlitható?
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de röviden leírnátok, milyen érzés, amikor jön a fájás és milyen a tolófájás?
Tényleg annyira fáj, mint a filmekben, hogy ordítanak, üvöltenek a nők? A valóságban is így szokták? El is lehet ájulni a fájdalomtól?
Ami szülés előtt jelentkezik?
Mert én a havimkor sosem görcsöltem, igy mihez hasonlithatnám? !
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!