2 hete császároztak, tegnap kimaradt a Clexane injekció?

válasza:Sok idő eltelt, szóval hagyd ki, és este 6-kor add a következőt.
Ha máskor ilyen van, akkor pótolható pár órán belül, de ennyi idő elteltével felesleges már.
Csak este pontosan add.
Gratulálok a kisbabához!

válasza:

válasza:Nem igaz 2-es, eszébe ne jusson most meg este 6-kor is adni, mikor 24 órás különbséggel van felírva.
Ennyi idő elteltével nem kell pótolni és egyébként is 2 hét telt el a műtét óta, már bőven mobilis.

válasza:Én is azt mondom, hogy most nem kell, majd este, szokásos időben.
Megnyugtatásul közlöm, hogy valamelyik kórházban automatikusan felírják minden császárosnak, máshol meg már nem szokás,és csak azoknak írják fel, akik egyáltalán nem tudnak mozogni. Manapság már a legtöbb kórházban, műtét után 7 órával felállítják a kismamát, hogy sétálgasson pár kört a szobában. Aztán viszik a babát, hogy lássa el. Ha te is így voltál, komplikáció mentes császárod volt és azóta mozogsz, el tudod látni a babát, akkor teljesen feleslegesen szurkálod magad. De tudom, valahol automatikusan felírják mindenkinek.

válasza:

válasza:Én napi kétszer szúrtam 0,8-as Clexane-t.
Császár után meg max. 0,4-est írnak. Nem hal bele napi kettőbe. Amibe viszont belehalhat, ha nem szúrja.

válasza:

válasza:

válasza:7, itt te vagy a normalatlan. Túladagolni ilyen mini adaggal nem lehet. Én sima szülés után szúrtam négyszer ennyit és nem 100 kilóval.
A mozgás pedig nem véd meg, sőt adott esetben ha van egy keringő vérrög, még árt is. Nem véletlen, hogyha észlelnek egy trombust, nem az a gyógymód, hogy menj járj egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Császárom lesz és az után érdeklődnék hogy mindenki kapott vérhigitót?
Lassan tágultam, oxitocint akartak adni. Mivel az első gyereknél infúzióba kaptam, de nem gyorsította meg a tágulásomat, viszont egybefüggő fájásaim lettek, mondtam, hogy nem szeretnék oxitocint. Amúgy is már a végefele jártam, erős fajasokkal, és már három ujjnyira...
Nem emlékszem már mire adtak minden nap 3-4 napon keresztül injekciót a fenekembe császár után (talán vérhígító), de ha megnyomom, még mindig fáj a helye majdem 2 év után. Sokszor még azt is érzem, hogy még mindig beleszúrnak abba a pontba, van hogy felszisszenek a...
Meddig kell szúrni a vérhigitó injekciót?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!