Szülés előtt, a kacsázo mozgás, hátra dőlt test tartás, pocak előre dől és nehezen megy minden, normális?

válasza:

válasza:Igen, normális. Lazábbak/gyengébbek az izmok, szalagok is, mint az első terhességnél, emiatt hamarabb nő a pocak, nagyobb lehet a pocak, ez a mozgást, testtartást is befolyásolhatja.
Én a 2. babát tovább hordtam, mint az elsőt és végül oxyval indították, de nem tágultam, aztán császárral zárult.
Kinek, hogy alakul... Szerintem ez teljesen változó. :)

válasza:Valamilyen szinten normális, igen.
Én mindkettőt 42 hétig hordtam. Egy nappal sem jött később vagy hamarabb egyik sem.

válasza:

válasza:

válasza:3!
És az orvosok hagyták? Ma már indítanak mindenkit a 41 hét körül...
Kapcsolódó kérdések:
Pár napja kezdtünk el vásárolgatni a babának, kórházi dolgok, babaszoba stb. Már bánom, hogy a végére hagytuk, mert fél óra után minden bajom van, le kell ülnöm, sorban állás közben lever a víz, nagyon kényelmetlen az egész. Itthon elpakolászom meg ilyesmi, de ahogy ki...
2 kisgyermekünk van, egy 2 éves és egy 4 hónapos kisbabánk. Az ejszakak nehezek, az altatás is, ráadásul még a nagyobb kel éjszaka, a kicsi végig alussza az éjszakát. Nappal sok energiát el vesznek, de aki szintén ebbe van az tudja. Nem kívánom állandóan, de...
Őszintén, kicsit bűntudatom van. Napközben jól elvagyok a babámmal, háromszor alszik szinte fix időben, jó étvágya van, cicin könnyen elalszik, ébrenléti időben jól eljátszik. Viszont estére, mintha elromlana. Vergődik, forgolódik, vigyorog rám alvás helyett és...
Mennyi idő után lesz jobb? Nem tudok sokat mozogni mert a lábaim elefánt méretűre dagadtak.
A kórházba a műtét után másnap mikor felkelhettem kaptam hashajtót meg bélmozgatót amig benn voltmam,ott eltudtam menni. Itthon azonban nagyon nehezen megy. Szorulásom van,érzem h kell meg bocsánat előre is,ott a seggem végében de hiába nyomok,csak ilyen kisebb...
Olyan mintha nött volna valami nagy csomo a hüvelyembe ami egészen a bejárattol befele egész fölig tart,mi ez?Másnak is volt ilyen,és meddig normális a fájdalom mert menni is nehezen tudok fáj ahogy lépek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!