Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » November elején szültem...

November elején szültem császárral, mostanra kialakulhatott ,,niche,, ? Tovabb lent.

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy megjött múlt héten a menszeszem, már 1 honapja nem szoptatok. 5 napig tartott a vérzés, de mennyiségre nagyon kevés volt. Aztán elmúlt, most 4lp0nap után megint elkezdtem barnázni, ilyen sűrű nyálkàs, véres- barnás. Ez lehet annak a jele, hogy újra kialakult a hegsérvem ( niche) ? 1 terhességem is csm végződött, utána hegsérvem lett, ami miatt menszesz után még egy hetet barnáztam mindig. Most a 6 hetes kontrolon doki mondta, hogy meg egy részen nem forrt össze a méhem. Azóta eltelt már több mint egy hónap, félek, hogy ez a barnázás megint a hegsérv jele. Vagy meg ilyenkor be lehet tudni a rendszertelen menszesznek ? Szerintetek ?
jan. 19. 17:02
 1/3 anonim ***** válasza:
A helyedben erröl a nögyógyászomat kérdezném, megvizsgálni ugyanis csak ö tud, tippelgetni meg semmi értelme!
jan. 19. 17:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Hozzá csak 2 hónap múlva kell visszemennem. 6 hetesen még azt mondta alakulhat, és a menszeszem is megjöhet, akkor még csak azt mondta varjunk, hogy alakul.
jan. 19. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen 2 honap mulva ha nincs panaszod. De most van. Nem tudom felnottek vagyunk nem? Nekem csaszar utan 1 het mulva volt varratszedes.. kontroll vizsgalat meg 6 hetesen volt.. 3 hétig nagyon fájt a hasam, alig bírtam menni,lefeküdni is és felülni is kb sírva.. visszamentem.. nem a kontroll vizsgalatot vartam 🤷🏻‍♂️
jan. 19. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Ha a 36 héten a kenet vétel negativ lett, és most 40+2 vagyok, akkor most is kialakulhat vagy nem lesz semmi baj?

A streptococcus mitől alakul ki? Van folyásom, a terhesség alatt végig volt, nem volt semmi gond belőle, azt mondta az orvos, hogy normális. De most olvastam egy kérdést, és annyira megijeesztett. Tojásfehérjés nyálkás folyásom van. Nem folyton, hanem egy nap...

Szülés után megváltozhat a hüvely flórája? Esetleg kialakulhat enyhe bakteriózis?

Voltam rákszűrésen, és vegyes baktériumot találtak a kenetben. 4 hónapja szültem. Ami nekem furcsa, hogy semmi tünetem nincs, tehát nincs folyásom, nem viszket, vagy csíp, semmi. Tejsavat ajánlottak rá. Ti melyik fajtát ajánljátok?

Szülés után kialakulhat végbél daganat?

mik a tünetei?aranyértől lehet?járt már így valaki?

Milyen változások történnek a kismama testével szülés közben és után?

Kialakulhat e aranyér, fáj e a gátmetszés? A kellemetlen tüneteket hogyan lehetne javitani?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!