Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2,5 hónappal császár után...

2,5 hónappal császár után fájdalom a heg körül ? Szétszakadhat valalmi ?

Figyelt kérdés
Normális az, hogy ennyivel a műtét után elkezd fájni a hasam a heg körül, nyomásra érzékekny és fáj, fáj a derekam is ? Fekve összegörnyedve jobb, de a kiegyenesedés fájdalmas. Lehet annak a jele, hogy meg fog jönni a menszeszem ? Vagy szétszakadhatott valami a hasamaban ? Kissé nagyobbnak is latom a hasam, mintha a hegem egyik vége megdagadt volna.
jan. 20. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most tért vissza az idegek érzékelése, amiket szétvágtak, nem feltétlenül szakadást jelent. De mindenképp érdemes orvoshoz menni ezzel.
jan. 21. 00:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha szétszakadt volna valami azt másképp éreznéd. Nekem

belső hegszétválásom volt a második terhességemnél és az nagyon erős fájdalom, semmi köze nincs hozzá, hogy megnyomod vagy sem, mert alapból felállni nemtudsz. Császár után sok idő kell, hogy helyrejöjjön minden, légy türelmes.

jan. 21. 00:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Inkább letapadás lesz, mint szakadás.

[link]

Keress gyógytornászt, aki hegmasszázzsal is foglalkozik

jan. 21. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Egyszer megtaláltam az igazit, de szétszakadtunk. Mit tegyek, vagy hogyan dolgozzam fel?

Úgy érzem, ezen a nyáron találkoztam az igaz szerelemmel. Csupán egy napig tudtunk együtt lenni, ekkor a kapcsolatunk még túl korai fázisban volt ahhoz, hogy összejöjjünk, viszont mindkettőnknek egyértelmű volt, hogy az csak idő kérdése. Nekem másnap sajnos haza...

Mar kb tobb mint egy honapja szetszakad a hatam az orvos felirt fajdalomcsinnapitot (apranax 275) es felirt egy izomlazitot ( diclofenac) azt...

es hogy ha volt valakinel ilyen tapasztalas segitsetek h mivel csillapitottatok az eros fajdalmat

Szetszakad a szivem es nem tudok mit tenni ellene (? )

El vagyok veszve. Van egy baratom aki nekem nagyon bejon de az en ralatasombol neki egy masik fiu tetszik amit tagad de erzem hogy mast szeret nem engem... Es akarhanyszor felhozodik a neve olyan erzes tolt el mintha kes szurna a szivembe es jol meg is forgatna...

Fajhat a tuszorepedes?

Jarhat eles fajdalommal? A farkcsontom majd szetszakad es elvileg ma van peteeresem. Valakinek hasonlo tapasztalat?

Normális hogy ennyire az elején szetszakad a derekam?

5 hetes terhes vagyok. Annyira fáj a derekam hogy elviselhetetlen. Második baba. az elsőnél is fájt de csak az utolsó hetekben és akkor sem ennyire. Ez normális dolog?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!