2,5 hónappal császár után fájdalom a heg körül ? Szétszakadhat valalmi ?

válasza:

válasza:Ha szétszakadt volna valami azt másképp éreznéd. Nekem
belső hegszétválásom volt a második terhességemnél és az nagyon erős fájdalom, semmi köze nincs hozzá, hogy megnyomod vagy sem, mert alapból felállni nemtudsz. Császár után sok idő kell, hogy helyrejöjjön minden, légy türelmes.

válasza:Inkább letapadás lesz, mint szakadás.
Keress gyógytornászt, aki hegmasszázzsal is foglalkozik
Kapcsolódó kérdések:
Úgy érzem, ezen a nyáron találkoztam az igaz szerelemmel. Csupán egy napig tudtunk együtt lenni, ekkor a kapcsolatunk még túl korai fázisban volt ahhoz, hogy összejöjjünk, viszont mindkettőnknek egyértelmű volt, hogy az csak idő kérdése. Nekem másnap sajnos haza...
es hogy ha volt valakinel ilyen tapasztalas segitsetek h mivel csillapitottatok az eros fajdalmat
El vagyok veszve. Van egy baratom aki nekem nagyon bejon de az en ralatasombol neki egy masik fiu tetszik amit tagad de erzem hogy mast szeret nem engem... Es akarhanyszor felhozodik a neve olyan erzes tolt el mintha kes szurna a szivembe es jol meg is forgatna...
Jarhat eles fajdalommal? A farkcsontom majd szetszakad es elvileg ma van peteeresem. Valakinek hasonlo tapasztalat?
5 hetes terhes vagyok. Annyira fáj a derekam hogy elviselhetetlen. Második baba. az elsőnél is fájt de csak az utolsó hetekben és akkor sem ennyire. Ez normális dolog?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!