Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után az első menszesze...

Császár után az első menszeszem nagyon erős. Ez normális ?

Figyelt kérdés
3 hónapja szültem császárral, 2 hete mar nem szoptatok, tegnap megjött a menszeszem. Tegnap még normalis mennyiseg volt, ma meg folyton elönt a vér, kis tisztasági betét 1 órat bír ki. Híg friss vér, nem darabos. Normalis lehet ez ?
jan. 27. 20:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha az segít nekem császár után szoptatás mellett jött meg és a szokásos mennyiség. Azóta is pontos és szokásos 🤷🏻‍♂️
jan. 27. 20:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen. Nekem 2,5 éve volt császárom és azóta minden menzeszem ilyen. Első nap csak gyenge vérzés, aztán második-harmadik nap elönt a vér,olyankor nem merek menni itthonról sehova, aztán jelentősen alábbhagy. Egyébként a ciklusom nagyjából pontos, +/- 1-2 nap.

Nőgyógyász tud róla, azt mondta, császár után gyakori, hogy megváltozik a menzesz. Fogamzásgátló tabit javasolt, de én azt nem szeretnék szedni.

jan. 27. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de mondjuk sokat segitene, ha nem tisztasagi betetet hasznalnal. Lehet rogton nem is tunne olyan soknak 😆
jan. 27. 21:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, elég vicces, hogy menstruációhoz tisztaságit akarsz használni. Tudod amúgy, hogy az mire való?😂
jan. 27. 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális.
jan. 27. 21:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Tudom mire van igen, nem kell rögtön gúnyolódni. Nem volt otthon más, a szülés utáni pelenkaszerű betétet meg nem akartam hasznalni.
jan. 27. 21:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat akkor meg szerintem nagyon gyenge is a verzesed, ha az a vekony kis semmiseg 1 oraig kitart!

Ugyhogy nyugi.

jan. 27. 21:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy éjszakai nagy libresse betét kb 30 percig bírja.

Na az a vérzés erős!

jan. 27. 22:00
 9/13 anonim ***** válasza:
2024 augusztusaban szultem, vegyes taplalas mellett jott meg masfel honappal kesobb, azota nagyjabol pontos, es nekem is eros. Melle ugy leszakad a derekam, mint a franc, es hirtelen be is gorcsolok. 1-2 nap ilyen rossz, a tobbi turheto. Remelem mar csak maximum 20 evet kell kibirni, eleg ebbol😅
jan. 27. 22:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose volt erős, de egy tisztasági nem bírna ki egy órát, az feherfolyasra való.
jan. 27. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nemvart elott ket nappal pozitiv teszt (early predictor) majd nemvart napjan negativ (clearblue), viszont azota sem jott meg a menszeszem (2 napja)....

Ma napkozben teszteltem, talan nagyon halvanyan ott a masodik csik. Lehet nem orult ki a szervezezembol a HCG? Normalis hogy meg nem jott meg? Korabban is volt kemiai terhessegem, de akkor megjott normalisan a menszeszem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!