Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik budapesti magánkórházat...

Melyik budapesti magánkórházat ajánlanátok szülésre? Friss tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Területileg a Kistarcsai Flór Ferenc Kórházba tartozom, de vegyes véleményeket olvastam róla.. többségében egyébként jókat, de az a pár rossz vélemény elrettentett..

Felmerült bennünk a magánkórházban szülés lehetősége, ezért kérdezlek Titeket, akik mostanában, vagy nem olyan régen magánkórházban szültetek, hogy egyrészt melyikben, és hogy mik voltak a tapasztalatok?

Ilyeneket olvastam, hogy ha komplikáció adódik, akkor amúgy is átszállítanak állami kórházba, ez is aggaszt egy kicsit.. nyilván nem erre készül az ember, hogy komplikáció lesz, de hát sose lehet tudni..

Szeretnélek arra is megkérni Titeket, hogy akik magánkórházban szültek, részletesen leírnátok kérlek a menetét, hogy

hogy zajlott a szerződés kötés,

előtte lehet e kérdezni tőlük, hogy hogy mennek ott a dolgok,

vajúdás/szülés közben mik történtek,

hogy bántak veletek,

császárt vállalnak e (nem tervezetten, hanem ha császárra kerül a sor, azt megcsinálják e vagy akkor is államiba át kell menni),

hány napot voltatok bent.

Szóval igazából mindent szeretnék tudni! :)

Jelenleg 18 hetes vagyok, még van időm eldönteni mi legyen, de azért már erősen foglalkoztat a dolog, és nem tudom egyszerűen eldönteni mi legyen! A magánkórház felé húz a szívem, csak szeretnék egy kis megerősítést kapni! De természetesen ha valakinek rossz élménye volt magánkórházban, azt is nagyon szívesen veszem ha megosztja velem!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Egy leendő félős anyuka :)

febr. 19. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Magánkórház fb csoportja nem opció?

Ott olvashatnál véleményeket de akkor olvass a saját kórházatokról is ugyanezt.

febr. 19. 11:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezeket még nem néztem, de akkor rákeresek ezekre is. Köszi! De ettől függetlenül itt is szívesen veszem a válaszokat :)
febr. 19. 11:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne erre fordítható 2 millám, akkor gondolkodás nélkül a magánkórházat választanám.

Unokahúgom szült magánkórházban tavaly, a Duna Medicalban.

Mindennel maximálisan elégedettek voltak, részleteket nem tudok, csak azt, hogy csilli-villi volt minden, szuper kényelem, ötször jöttek, kérdezték, kiszolgálták, mindenki kedves volt a látogatókkal is. Sima szülés volt, 3 éjszakát voltak bent. Azt mondta, hogy nagyon finom és kiadós kaját kapott. A terhesgondozás is ott történt, maximálisan odafigyeltek rá.

Megdolgoztak a pénzükért :-)

febr. 19. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Tritonban szültem 7 éve és 4,5 éve is, bár akkor még nem Triton volt, hanem Róbert. Én a dokim miatt mentem oda, mindkettőt nála szültem és ugynannál a szülésznőnél. Maximálisan elégedett voltam mindennel.

Az elsőnél családi szobát kértünk, és apuka is velünk volt végig. A másodiknál már ez nem volt opció, mert a naggyal otthon kellett lennie, így egy kétágyasban voltam, de az is teljesen jó volt.

Én csak ajánlani tudom, ha van rá pénzed. Mostanra nagyon durván felment az ára, én még jóbal kevesebbért szültem, mint amennyibe most kerül. De a 2 gyerekem között is volt egy jó kis áremelkedés. Harmadik nem lesz :D

febr. 19. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Maternityben szültem, azt ajánlom is. Nem minden volt tökéletes, de nem lett traumatikus a szülésem, annak ellenére hogy sürgősségi császár lett. Orvost és szülésznőt is lehet választani. Én csak orvost választottam, de ő már nem dolgozik ott azóta. Államiba nem mennék szülni, annál bármelyik magán jobb választás.
febr. 19. 17:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5 éve Duna Medical. Akkor nyílt meg az új szülészete,program császárom volt. Teljesen meg voltam vele elégedve. Műtét lazán ment,orvos jó munkát végzett,hegem szépen begyógyult. Megmutatták a pelenkázást,fürdetést,szoptatást, szoptatási tanácsadó is volt. Megmutatták hogyan masszírozzam a hegem. Lett brutál fejfájásom,de azt kezelték vértapasszal és egyből elmúlt. Előtte szerződés, megbeszéltük kór történet alapján hogy milyen altatás legyen és igen nagy komplikáció esetén egyből átvisznek. Plusz napot bent kellett lenni a fejfájás miatt,de azt nem számítják fel
febr. 19. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Duna Medicalban szültem én is. 100%-ig elégedett voltam. Jó élménnyé tették a szülést. Ugyanezt a szülést ugyanígy bármikor újra csinálnám. Semmi negatívumot nem tudok mondani.
febr. 19. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly Kistarcsán szültem, mindenki a végtelenségig kedves volt és figyeltek rám. Ha bármi kérdésed van akkor írj nyugodtan.
febr. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Tapasztalatok a Duna Medical Centerről?

Ha itt szültetek, írjatok!

Róbert Magánkórházban ügyeletesnél szülők, milyen tapasztalatok vannak?

Sokat nézegettem a Róbert Magánkórházat, tetszik a szemlélet, amit képviselnek, illetve az egyik “híresebb” ott szülést levezető doktornőtől is sok videót lattam mar. Lassan eljön az ido, hogy eldontsem, hol adok életet gyermekemnek, bar nem vagyok pesszimista,...

Dr Herczegh Szabolcs doktor úr friss(ebb) tapasztalat?

Nagyon szimpatikus, amit magáról es a szemleleterol ír, s hallottam pár pozitív tapasztalatot, azonban kiváncsi lennék azok véleményére, akik az elmúlt 1-3 évben jártak terhesgondozásra hozza es esetleg szültek nála. Ha jol tudom, jelenleg egy budapesti magankorhazban...

Aki szült állami helyen ÉS magánkórházban is, megosztaná a tapasztalatait velem? Melyik szülésélmény volt a jobb, hol érezte komfortosabban magát?...

A párommal 1-2 éven belül szeretnénk elkezdeni próbálkozni a babával, mind a ketten 23 évesek vagyunk. Őszinte leszek, eddig nem nagyon foglalkoztatott az egészségügyben uralkodó káosz, állapot, szerencsére sosem kellett igénybe vennünk az állami kórházak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!