A Csornai Margit kórházban a szülészeten van lehetősége apukának benti tartózkodásra?
Kapcsolódó kérdések:
Területileg a Margitba tartozom, viszont ha átjelentem magamat a nagyszüleimhez, akkor a János az ellátó intézmény. Margitban volt már nőgyógyászati műtétem, szépen dolgoztak, jó orvost fogtam ki, de nem volt komoly beavatkozás, másnap mar mehettem haza. A nővérek és...
Beléptem a FB csoportba, de elkezdett gyanússá válni a rengeteg pozitív élmény, ezért elkezdtem kutakodni, és rájöttem, hogy az adminok kórházi dolgozók. Írjatok kérlek véleményeket, valós szülésélményeket, tapasztalatokat. Körzetileg a honvédba tartozom, de erős...
Margit kórház, Szülés, császár, programozott
Érdekel még az is hogy, tápszert lehet e be vinni a kórházba? Mert ez lesz 3. Császár metszésem és mindig kell 4 nap mire meg indul a tejem.
Eddig egyszer szültem, ahol 6 voltunk egy szobában, ami nagyon zavaró volt, mert konkrétan nem lehetett pihenni! Mivel hol az egyik anyukának sírt fel a babája hol az enyém sírt... Konkrétan se nappal se északám nem volt... Érdekelne hogy, aki a Szent Margit kórházba...
November elejére vagyok kiírva, első baba. Szeretnék friss élményeket kérni a kórházzal kapcsolatban. Milyen most hogy “nincs” fogadott orvos, milyen a napi rutin a gyerekágyon… stb. Köszi szépen
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!