Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Csornai Margit kórházban a...

A Csornai Margit kórházban a szülészeten van lehetősége apukának benti tartózkodásra?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Párommal szeretnénk családot alapítani hamarosan. Nekem progaromozott császármetszéssel lehet világrahoznom a babát egészségügyi okok miatt, és mindenképp azt szeretném ha apuka velem lenne az elejétől a végéig, éjszaka is. Egyes fórumokon olvastam, hogy ott van lehetőség ilyenre térítési díj formájában, ha van üres szoba. Valaki megtudná ezt erősíteni? És véleményt is szívesen meghallgatnék a helyről. Előre is köszönöm 😊
júl. 14. 13:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Kb 2014 óta nincs Csornán szülészet.
júl. 16. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Melyik kórháznak jobb a szülészete a Szent Margitnak vagy a Szent Jánosnak?

Területileg a Margitba tartozom, viszont ha átjelentem magamat a nagyszüleimhez, akkor a János az ellátó intézmény. Margitban volt már nőgyógyászati műtétem, szépen dolgoztak, jó orvost fogtam ki, de nem volt komoly beavatkozás, másnap mar mehettem haza. A nővérek és...

Margit kórház: milyen ott szülni?

Beléptem a FB csoportba, de elkezdett gyanússá válni a rengeteg pozitív élmény, ezért elkezdtem kutakodni, és rájöttem, hogy az adminok kórházi dolgozók. Írjatok kérlek véleményeket, valós szülésélményeket, tapasztalatokat. Körzetileg a honvédba tartozom, de erős...

36.hetes terhes vagyok,mikor lesz a császár?

Margit kórház, Szülés, császár, programozott

Szent Margit Kórházba kell az újszülött babának ruhákat be vinni?

Érdekel még az is hogy, tápszert lehet e be vinni a kórházba? Mert ez lesz 3. Császár metszésem és mindig kell 4 nap mire meg indul a tejem.

A szent Margit Kórházban az egy ágyas szoba milyen árban van?

Eddig egyszer szültem, ahol 6 voltunk egy szobában, ami nagyon zavaró volt, mert konkrétan nem lehetett pihenni! Mivel hol az egyik anyukának sírt fel a babája hol az enyém sírt... Konkrétan se nappal se északám nem volt... Érdekelne hogy, aki a Szent Margit kórházba...

Szent Margit kórházban milyen most a szülészet?

November elejére vagyok kiírva, első baba. Szeretnék friss élményeket kérni a kórházzal kapcsolatban. Milyen most hogy “nincs” fogadott orvos, milyen a napi rutin a gyerekágyon… stb. Köszi szépen

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!