Egy hete szültem.1-2 napja fáj a hasam alja, amikor pisilek vagy megnyomom, még jobban fáj, de nem csíp. Másnak is fáj így? Vagy valami gyulladás lehet?

válasza:Nekem szülés után pár napig fájt csak a "hasam alja", de csak nyomásra volt érzékeny.
De ez a "még jobban fáj" dolog nem egészen okés, egy gyógynézést a dokidtól megér a dolog!
Jobbulást!
Köszönöm a választ!
Elmentem orvoshoz, és kiderült, hogy húgyúti fertőzésem van, gennyes a vizeletem, így sajnos antibiotikumot kell szednem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Mit tegyek? (ha egy kicsit megnyomom lejjebb apad neki)
Mit csinaljak,megvarjam a 6 hetes kontrollt,vagy menjek vissza hamarabb.Ja es mikor kiszedtek a cernakat azt mondta az orvos hogy nagyon szep es hogy minden rendbe van.
Nagyon bekeményedett a vágás körül a hasam. Néha nagyon nem jó érzés.
Elnézést ha buta a kérdés,de nyugodtabb lennék ha tudnám az anatómiai részét a dolognak.Mosogatás közben mindig nekidőlök a mosogató fém szélének(egyszer be is ütöttem a csont felett a hasam).Fejfekvésű a babám...
5 hete szültem, 3 rétegben varrtak, mert mentek szét a szövetek. Teljesen begyulladt, feldagadt az egész alsó fertályom. Azóta megszűnt, viszont már két napja érzem, hogy a hüvelyemben egy nagy csomó van, ami estére sokszor fáj. Dokim nem tudom elérni, semmilyen...
Volt valaki akinek szülés, gátmetszés után begyulladt a Bartholin-mirigye?Milyen tünetei voltak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!