2 hete szültem császárral és azóta folyton fehér vagyok. Olyankor gyengébbnek is érzem magam. Vasat szedek folyamatosan. A vérnyomásom rendben van. Mi lehet a baj?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én is császárral szültem.Engem mindenki úgy fogadott,hogy:jajj de rosszul nézel ki.Fal fehér vagy!
Kb 3 hét múlva kezdett visszajönni a színem és kezdtem megerősödni,pedig én is szedtem vasat.
Kitartás!Ez egy komoly hasi műtét,idő kell míg teljesen felépülsz.Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Mikor bújhat ki?4hós.nagyon nehéz ez most mert mellette van egy 2,5éves gyerekem akivel most alig tudok foglalkozni.az innye felülről nézve is fehér
Nincs fertőzésem,semmi ilyesmi.Doki azt mondta,hogy terhesség alatt természetesebb atöbb ilyen jellegű folyás. De most ez végig megtart? Ti hogy vagytok ezzel? Köszi előre is az értelmes válaszokat!
A ciklusom elején volt egy kis kavar a recept körül, így már időben nem tudtam kiváltani, majd a doki azt tanácsolta, hogy már ne is kezdjek bele, majd a köv. ciklustól. Lehet hogy késik egy- két napot.
valaki segítsen elvileg szombaton fog megjönni
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!