Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2 hete szültem császárral és...

2 hete szültem császárral és azóta folyton fehér vagyok. Olyankor gyengébbnek is érzem magam. Vasat szedek folyamatosan. A vérnyomásom rendben van. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Kialvatlanság? Friss levegő hiánya? Ha aggódsz, esetleg nézess egy vérképet a háziorvossal (nálunk a nővér kijött házhoz), az is lehet, hogy nem elég a vas, amit szedsz.
2012. febr. 11. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Én három hete szültem császárral.A szinem csak most jött vissza.Fáradt vagy.kimerült.és egy hasi mütéten vagy túl.Semmi baj majd visszajön a szined.kitartás
2012. febr. 11. 19:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 11. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Én természetes úton szültem,de én is olyan fehér voltam mint a fal.3 hét után is majd el ájultam.Inkább a vérveszteség,a kimerültség,nekem ezeket mondták.Menj levegőre tényleg jót tesz.
2012. febr. 12. 07:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ!
2012. febr. 12. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is császárral szültem.Engem mindenki úgy fogadott,hogy:jajj de rosszul nézel ki.Fal fehér vagy!

Kb 3 hét múlva kezdett visszajönni a színem és kezdtem megerősödni,pedig én is szedtem vasat.

Kitartás!Ez egy komoly hasi műtét,idő kell míg teljesen felépülsz.Jó babázást!

2012. febr. 12. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

2napja nagyon megváltozott a babám viselkedése, folyamatosan sír, nyűgös, kézben van el, nyálzik. Fehér már az innye látni alatta a fehér fogakat (2db)?

Mikor bújhat ki?4hós.nagyon nehéz ez most mert mellette van egy 2,5éves gyerekem akivel most alig tudok foglalkozni.az innye felülről nézve is fehér

21 hetes vagyok. Folyamatosan sok fehér, néha meg vizes folyásom van. Normális?

Nincs fertőzésem,semmi ilyesmi.Doki azt mondta,hogy terhesség alatt természetesebb atöbb ilyen jellegű folyás. De most ez végig megtart? Ti hogy vagytok ezzel? Köszi előre is az értelmes válaszokat!

Ebben a hónapban nem szedtem a gyógyszert, de előtte folyamatosan. Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. Egy kis barna, majd fehér folyás....

A ciklusom elején volt egy kis kavar a recept körül, így már időben nem tudtam kiváltani, majd a doki azt tanácsolta, hogy már ne is kezdjek bele, majd a köv. ciklustól. Lehet hogy késik egy- két napot.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!