Egy hónap van még a szülésig, és keménynek érzem a hasam, nagyon sokszor, igazából majdnem folyamatosan. Ez jelenti, hogy hamarabb szülök?

válasza:Nem, nem jelenti azt.
Amúgy sorstársak vagyunk, én is keményedek, sajnos nekem már jóslóim is vannak, de van, hogy egyszerűen csak hosszú percekig kemény, bár ez még nem az igazi keménység, csak olyan "félkemény", majd tapasztalod Te is a "rendes keményedésnél", hogy az jóval erősebb lesz. a pocid olyan lesz majd, mintha vákuummal beszívnák, és inkább kockaalakot ölt majd, nem lesz gömbölyű sem, a hasfal is "rászívódik" a babára.
Nekem még kb. 5-6 hetem lehet.
2 gyerekes pocakos

válasza:

válasza:Semmi köze,de azért az orvosodnak említsd meg,ha mész,hisz ő ezt jobban tudja.
4 gyerkőc anyukája
Köszönöm, megnyugodtam:-)
Holnap megyek orvoshoz, majd megbeszélem vele.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintem a hirtelen leállás miatt késik,de mindenki azt mondja terhes vagyok biztosan.
Vagy szedhetem addig folyamatosan- napi 2x1et- ameddig nem sikerül a baba? Csökkenteni kell az adagot, vagy nem szükséges?
dokim megemelte az adagok napi 2 szemre most két hete, nem udom lesz e eredmény. félek mire szülök elfogy a vasam.
Némelyik nap intenzívebb,néha csak kevés,valamikor nyálkás és sötét,néha pedig egészen világos.Szaga nincs. 4napja reggel egy pár csepp vér is érkezett vele.2hónap múlva töltöm a 18at..
Most 2 éve dolgozok folyamatosan. Várom a válaszokat
Orvos szerint nincs baj és nem is lesz mert normálisan eszem mindent amit kell. Volt már ilyen tapasztalat, duci kismamáknál?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!